Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (6/123) > >>

didoxxx8:
zainstalowałem ten patch i gra zaczęła mi bardzo wolno chodzić co się stało???

★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMaster_Rafael

Tak nie do końca to jest chyba Twój patch. Fajnie , że działasz bardzo aktywnie na scenie PESa (duży szacunek) ale z tego co widzę ten patch jest zebraniem innych patchy ze strony REJESTRACJA lub LOGOWANIE w jedno i wybranie elementów które Tobie pasują. Mam nadzieje , że Twoi psychofani nie zaczną mi jechać  ;)

Wracając do patcha nie działają mi murawy ze śniegiem (wszystko dobrze instaluje) i prób z różnych stron ściągnięcia tej modyfikacji.

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
a ty myślałeś ze jak się robi patche? Jakby ktoś wszystko chciał robić samemu, to pewnie do czasu pesa 2011 by skończył. Po to rózni użytkownicy robią rózne małe dodatki graficzne, dźwiękowe aby służyły innym, tylko nieliczni umieją je połączyć tak aby działały wspólnie, tworzyły w miarę przyzwoita całość (w tym też dorabia się swoje pomysły) i wtedy z tego rodzi się patch. Łatwo ci tak napisać ale zbierz kilka patchy i zrób z nich coś sensownego i żeby nie miało błędów.

po drugie murawa ze sniegiem jest tylko na stadionie konami i tylko w określonej porze roku, dnia i warunkach pogodowych. Masz zresztą to w opisie patcha. tylko czytać trzeba

--- Cytuj ---kicu8
--- Koniec cytatu ---
może najpierw przeczytaj komunikat po angielsku (jeśli jest za trudny to użyj translatora, to nie boli) zastanów sie nad tym co przeczytałeś, pomyśl jak można to rozwiązać (to też nie boli), przypomnij sobie że kitserver nie dzaiła poprawnie na patchu 1.1 od konami (czyli na pliku pes2010.exe) a potem zawracaj D*** innym.

Vapor:
kemot zgadzam się w 100% z masterem jakby ktoś chciał zrobić własny patch od podstaw to by skończył co najbliżej do pes'a 2011

DaReQ93:
Mam pytanie: Jak usunąć "zimową murawę" tzn. tą ośnieżona lub jaki plik odpowiada za nią?

Molek92:
Wie moze ktos czy jest jakis patch który nie ma meczy barażowych w Master League??? ???
Bo  poprostu nie chcę zeby mi sie ligi mieszały..  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej