mosz kurrr.... jak sie tutaj nie denerwowac??? przeciez pisalem o tym juz, zresetuj settings w kitsererze odznaczajac wszytkie "ptaszki" i daj save!!
ja też od wczoraj gram w trybie zostań legendą i nie mam ani jednego z twoich wymienionych błędów - czarna murawa to pewnie z ustawień grafiki, na treningu mam normalne koszulki a nie jakiś rubin kazań, co do trzeciego to mam wszystkie numerki w obu strojach.Przyczyną twojego błędu może być uzycie programu do edycji save z trybu zostań legendą - ja z ciekawości go użyłem, żeby zobaczyć czy da się przypisać twarz do stworzonego zawodnika - no i po tej czynności (nawet nie nadpisując "sejwu") zaobserwowałem, że w większości drużyn (również w mojej - w deportivo grałem) są puste miejsca tam gdzie powinni być zawodnicy - tylko w info o druzynach przy każdym takim pustym miejscu był numer 255. Teraz zacząłem zostań legendą od nowa i wszystko jest oki, wiec myślę że właśnie ten program i zrypał save;)
Proszę kogoś o upload na inny server bo niestety autor nie wrzucił tego patcha na multiupload... a z hotfile ściąga mi 2kbs/s i to by trwało zbyt długo.Więc polecam serwis REJESTRACJA lub LOGOWANIE tutaj można wrzucić plik do 1gb za darmo. Jeśli ktoś będzie taki miły, to proszę, o wrzucenie tego patcha na jakiś serwis.
Witam, które pliki muszę usunąć jak chce przywrócić standardowe dźwięki poruszania się po menu itp ?
mam pytanie bo czegos nie rozumiem w opisie tego co jest zawarte w tym pactchu pisze o spolszeczeniu tryby kariery. ja wlasnie wgralem patcha usunalem ten plik unnamed_7 i nie mam spolszcenie tk??? prosze o odp ps. moze robie z siebie glupka ale pomozcie:)
Przecież wiem o co chodzi tylko chciałbym zainstalować sobie tego patcha a niestety na hotfile taką prędkość mam kilka razy próbowałem ściągać i zawsze taka prędkość i nie rozłączam po 2 minutach.Gdybym mógł to bym ściągał od Master_Rafaela, ale niestety mam taki transfer dziwny na hotfile.