Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
ignass:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak działa na wersji 1.3 bo sam przed chwilą testowałem
--- Koniec cytatu ---
A ja mam taki problem Kitserver 9.2.0 dziala mi online czyli wszystkie stroje itd sa a jak chce grac offline to juz stroi niemam i chyba tylko stroi w czym tkwi problem prosze o pomoc z gory dziex
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja mam taki problem Kitserver 9.2.0 dziala mi online czyli wszystkie stroje itd sa a jak chce grac offline to juz stroi niemam i chyba tylko stroi w czym tkwi problem prosze o pomoc z gory dziex
--- Koniec cytatu ---
bo OFa z patcha wgrywa się po update 1.03 od konami i pobraniu/wklejeniu najnowszego dlc + jednokrotnym uruchomieniu gry. Jeśli wgrałeś OFa przed instalacją patcha 1.03 i dlc to po uruchomieniu OF został nadpisany przez grę domyślnym OFem od KONAMI.
ignass:
dziekuje za podpowiedz a nawiasem mowiac dobra robote robisz Master_Rafael chwala ci za to i wielki szacun dla ciebie
Szulaj:
Dla mnie patch super wszystko gra.Mialbym tylko jedno pytanie czy przy tworzeniu kolejnego upadata bedzie mozliwosc zmienienia dziwnych klubow z master league na jakies normalne np.2 ligowe oczywiscie jest to moje zapytanie:P nie wymagam cudow bo i tak jestem wdzieczny za to co rozbiles.
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDla mnie patch super wszystko gra.Mialbym tylko jedno pytanie czy przy tworzeniu kolejnego upadata bedzie mozliwosc zmienienia dziwnych klubow z master league na jakies normalne np.2 ligowe oczywiscie jest to moje zapytanie:P nie wymagam cudow bo i tak jestem wdzieczny za to co rozbiles.
--- Koniec cytatu ---
w pro master patch na pewno będą licencjonowane kluby w other a zamiast fake teams, oprócz tego others b też będzie zapełnione klubami, co do zespołów z ligi 2 w master lidze to na razie nie planuje tego zrobić bo nie chce być stronniczy, bo jeden by chciał 2 lige angielską, drugi 2 lige włoską itp.
Nawigacja
[#] Następna strona