Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (113/123) > >>

PES201001:
Witam

Nie mam ikonek w ligach tak jak na screnach zrobionych przec Ciebie i wogole niewiem ocb , przeczytalem wczoraj i dzisiaj tutaj na waszym forum duzo rad i wogole niewiem co mam zrobic .. I nie mam np przetłumaczonego GK(Bramkarz) a Ty to zrobiles.. Proszę o pomoc , Napiszcie gdzie miałbym wrzucic ten plik scoreboard do ktorego folderu bo pierwszy raz zajmuje się takim czyms (wklejałem te pliki ktore trzeba do folderu example1 itd tak jak radziliscie i nie działa nadal) . Czy przyczyną moze byc spolszczona gra ?  Pomocy..

Ps. Teamy Klasyczne mi działają , bandy , piłki , stadiony itd .. buty to niewiem , gdzie to sprawdzic ?..

Szulaj:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw pro master patch na pewno będą licencjonowane kluby w other a zamiast fake teams, oprócz tego others b też będzie zapełnione klubami, co do zespołów z ligi 2 w master lidze to na razie nie planuje tego zrobić bo nie chce być stronniczy, bo jeden by chciał 2 lige angielską, drugi 2 lige włoską itp.

--- Koniec cytatu ---
najlepiej zrobic sonde i wtedy bedzie mozna wybrac 2 lige wedlug głosów :)

kowalsyk:
Kurde, ja coś mam zepsute, przed reinstalem pesa działał mi patch, musiałem zrobić reinstal, i co? Nie działa, bardzo się zawiodłem, bo patch jest fajny, a nie rozumiem, dlaczego mi nie działa, robiłem wszystko po kolei, no i nie działa, instalowałem parę razy i nic, jakby ktoś pomógł to na gg 10076040 albo tutaj, bo nie ma lepszego patcha...

OsaeX:
Ja prosilbym o update Of,poniewaz stroje sa nieoryginalne itp.Pozdrawiam

Kamil1707:
Siemka.Prosiłbym o kontakt ze mną osób,którym działa patch.Moje gg 10344066.Z góry dzięki.
PS. Master_Rafael jeśli byłbyś tak miły to proszę żebyś się do mnie odezwał bo mam parę pytań do Ciebie. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej