Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!

<< < (115/123) > >>

gajson18:
Witam kiedy bedzie albo moze ktos ma jakies najnowsze uaktualnienie składów do tego patcha tak zeby David Beckham był w milanie

TCJ:
Master Rafael, kawał dobrej roboty.
Ale pomóż mi jedna rzecz nie daje mi spokoju po prostu denewruje mnie tak, że nie wyrabiam.
Odkąd zainstalowalem twojego patch'a nie mogę się pozbyć wyswietlania nazwisk nad głowami zawodników, jak to wyłączyć? Nigdzie nie ma tej opcji!!!!

groncholm:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMaster Rafael, kawał dobrej roboty.
Ale pomóż mi jedna rzecz nie daje mi spokoju po prostu denewruje mnie tak, że nie wyrabiam.
Odkąd zainstalowalem twojego patch'a nie mogę się pozbyć wyswietlania nazwisk nad głowami zawodników, jak to wyłączyć? Nigdzie nie ma tej opcji!!!!

--- Koniec cytatu ---
Gdy już włączysz mecz to w ustawieniach graczy naciskasz X w moim przypadku jest to strzał i tam zmieniasz pod nazwą zawodnika brak i już.

Bugi7:
Beda jakies aktualizacje składów, twarze nowe, buty itp?

TCJ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGdy już włączysz mecz to w ustawieniach graczy naciskasz X w moim przypadku jest to strzał i tam zmieniasz pod nazwą zawodnika brak i już.

--- Koniec cytatu ---

Dzięki dobry czlowieku to zawstydzajace ze w ulubionej grze swojego zycia zapomnialem gdzie jest ta opcja.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej