Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
MichalWRZ:
dlaczego gdy zainstaluje tego patcha gra mi rwie przy innych nie mam tego problemu od razu zaznaczę ze w tym pilku cofing jak wszystko wylacze nadal jest tak samo w czym moze tkwic problem
dawacz:
siema
pisze tu tez coby zwiekszyc mozliwosc odpowiedzi
Ja mam pytanie do master_Rafaela :
Gram w ML ale nie online (i jestem jeszcze w tej drugiej lidze) i chcę zakupić pewnego zawodnika z reprezentacji Chin.
Wchodząc w negocjacje wybieram sortowanie / szukanie zawodników poprzez narodowość później wybieram Azję i Oceanie wybieram Chiny i są tylko dwaj zawodnicy do wyboru. Nie ma tego którego chciałbym wybrać.
Problem jest tu , że ten zawodnik jest pomocnikiem w podstawowym składzie reprezentacji Chin.
Pytanie jak znaleźć tego zawodnika? Wpisując jego imię i nazwisko nic nie daje. Pisze że nie ma takiego playera.
Jeszcze taka mała uwaga.Gdy wchodzę w Edit / drużyny/register player/ Azja i Oceania/ Chiny/ i pokazuje się skład reprezentacji Chin i jest tam ten zawodnik i gdy wcisnę na niego lub innego zawodnika przycisk X -> podanie dolne/zatwierdzenie to po prawej stronie wyskakują mi dwaj zawodnicy, którzy są do wybrania w negocjacjach w ML.( ci co pisałem o nich wyżej)
Nawet gdy podmienię któregoś z tych dwóch za tego z podstawowego składu który mnie interesuje to i tak go nie ma w negocjacjach w ML tylko są cały czas ci sami dwaj co zawsze.
co pan o tym sądzisz ?
★Master_Rafael★:
bo w trybie kariery można kupować tylko zawodników którzy grają w innych klubach - czyli jeśli np. martins gra w nigerii, ale nie gra w żadnym klubie to nie da się go kupić - trzeba czekać, aż może go kupi jakiś klub i wtedy od tego klubu odkupić. Takie rozwiązanie zaserwowało nam konami w pes 2010 :P
Bugi7:
Master beda jakies aktualizacje?
Knucklez:
Pisał już że pracuje nad kolejną wersją patcha;]
Nawigacja
[#] Następna strona