Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
kowalsyk:
Jak zainstalować update 1.1?Bo nie wiem
dawacz:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbo w trybie kariery można kupować tylko zawodników którzy grają w innych klubach - czyli jeśli np. martins gra w nigerii, ale nie gra w żadnym klubie to nie da się go kupić - trzeba czekać, aż może go kupi jakiś klub i wtedy od tego klubu odkupić. Takie rozwiązanie zaserwowało nam konami w pes 2010 :P
--- Koniec cytatu ---
dzieki master
jeszcze jedno pytanie
sciagnelem kitsy celticu oczywiscie gram na twoim paczu. wchodze w kitserver \GDB \uni\ i tu było tylko national wiec stworzyłem folder OTHERS A \CELTIC - z folderami odpowiedzialnymi za stroje i echo.nie ma nic. w pes 09 wrzucalem w jakies ine foldery niz gdb i bylo odrazu ok.poradz panie co robic.
zmienianie others a na others leagues a i wszelie inne podmianki literowe nic nie daja.
rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak zainstalować update 1.1?Bo nie wiem
--- Koniec cytatu ---
poprostu skopiuj foldery do kiservera i kuniec
Dawid210:
Jakoś nie mogę się doczytać gdzie jest link do tego update 1.1 Patcha będę zaraz ściągał bo to tylko 250mb nie tak jak inny ok 1gb. Tylko gdzie jest ten update 1.1? I jeszcze jedno. Miałem mini master patch i usunąć CAŁY kitserver? :) Dzięki za pomoc.
MichalWRZ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdlaczego gdy zainstaluje tego patcha gra mi rwie przy innych nie mam tego problemu od razu zaznaczę ze w tym pilku cofing jak wszystko wylacze nadal jest tak samo w czym moze tkwic problem
--- Koniec cytatu ---
Master możesz mi jakoś pomóc z tym
@Edit: W sumie nie wiem czemu się tnie jęśli wyłączyłeś LODy w kitserverze. Może po prostu ich nie wyłączyłeś (nie dałeś save przy configu)
Nawigacja
[#] Następna strona