Tranceshine co ty w Rubinie Kazań zrobiłeś? Domingez na bramce ?Coś jest chyba nie tak. Po dłuższej grze na tym patchu zmieniłem zdanie ma on więcej minusów niż plusów. Teraz widze jaki jest kiepski
a to juz ustAWIEN nie ma i nie mozesz sobie wziasc w edit lineup na 1. nie ma u ciebie takiego czegos ? bo jakos u mnie jest
no wiesz ludziom zapewne nie chce sie wejsc w edit i samemu takie bzdety pozmieniac, takie czasy
Pomoże ktoś instaluje tego patcha a jedyne co się zmienia to nazwy drużyn i wszystkie stroje są biało-czerwone. Co zrobić??
Ale jak coś się wydaje to powinno byc dopracowane. A co by było gdybyś kupił sobie grę, w której np. bohater nie ma jednej nogi albo ma pozamieniane nogi z rękoma
kiedy bedzie patch 1.4?
tak,wciąż to samo, i poza tym jeszcze w kitserverze sa tylko stroje reprezentacji rosji.
Witam mam wielki problem dowiedziałem się że teraz jak chce grać przez sieć to muszę wejść w SYSTEM SETTINGS i dać DOWNLOAD więc zrobiłem tak i przez to wszystko się za przeproszeniem poj..... to znaczy nie mam ligi niemieckiej, herby, nazwy drużyn i piłki odinstalowałem patcha zainstalowałem jeszcze raz i lipa to samo robił może ktoś ten download? wie w czy problem? pomocy.
zainstalowalem dobrze patch potem wgralem 1.02 i download i teraz nie mam twarzy,stroij,pilek,herbow. Co mam zrobic aby wszystko bylo dobrze i zebym mogl grac online ?
Ten nowy kitserver nic nie pomaga dalej jest wszystko do du..... KOMIKS a co mi to da że zainstaluje na nowo pes.a co? chyba że przez ten DOWNLOAD nie można mieć patcha i grać przez sieć.