średni ten patch mało transferów tylko Barca dobrze zrobiona i oczywiście błąd w master league wywala do Wina odpisz TranceShine
jak ci sie cos nie podoba to nie graj, znajdz sobie lepszy patch, a to że masz jakies błedy nie oznacza ze to wina patcha tylko twojej niewiedzy lub sprzetu, nie wprowadzaj wiec ludzi w błąd
Ale jak coś się wydaje to powinno byc dopracowane. A co by było gdybyś kupił sobie grę, w której np. bohater nie ma jednej nogi albo ma pozamieniane nogi z rękoma
A płacisz lub płaciłeś coś za tego patcha? Dostałeś do rąk czyjąś pracę, za darmo! więc lepiej walnij baranka w ściane zanim coś takiego znów napiszesz...
Tranceshine co ty w Rubinie Kazań zrobiłeś? Domingez na bramce ?Coś jest chyba nie tak. Po dłuższej grze na tym patchu zmieniłem zdanie ma on więcej minusów niż plusów. Teraz widze jaki jest kiepski
Ręce Ci do dupy przyrosły? Tak ciężko samemu zmienic? Albo normalnie zgłosic po prostu bład?
Może tak spolszczenie zrobisz PODSTAWOWYCH OPCJI ??
Albo współpraca z najbliższym spolszczniem PEŁNE NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2010 by Master_Rafael [Premiera 06/12/2009]...Takie uwagi mam
I nowe piłki byś wrzucił do tego twojego patcha i stadiony nawet nie twoje bo jak wrzuce to nie współpracują..
A może tak podszkol się z jezykami obcymi? Nie bedzie zadnej współpracy a piłki samemu sobie wrzuć jak ci sie coś w obecnych nie podoba, chyba że nawet tego nie potrafisz, bo narzekać i marudzić to jak zwykle ma kto, tacy jak Ty i Ci których cytowałem powyżej.
Co do patcha 1.4, na razie sam sobie pogrywam bo przecież nie mogę w kołko tylko zajmować sie ulepszeniami samemu nie grając, myśle że patch jest na tyle już dobry iż wypada by pogierzyć troszkę samemu
a przy okazji dodaje jakieś twarze i inne dodatki (jak min wgrałem już mod na lepszą animacje postaci, róznice u mnie widać), odswiezyłem troszkę menu już także, dodalem kolejne, nowe murawki, za dodatkowe kluby czy ligi się jeszcze nie zabierałem, pozdrawiam