Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!
mina1994:
chce pograć lige angielską ale mniej wiecej na 10 moze 11 kolejce wyrzuca mnie z gry co jest grane z grory dzieki za pomoc!!! ???
davidnth:
Mnie co chwile wywala do windowsa w Master League..
a-grzes:
Witam!!! Wyczytałem na tym formu że problem z wywalaniem do windowsa w ML tkwi w braku nowego DirectX lub słabej karty graficznej. Ja tez mam taki problem a mam DirectX 10 i kartę graficzną Ati Radeon HD 4650 1024MB i dziwi mnie to że na najwyższych detalach mogę rozegrać całą rundę jesienną a w rundzie wiosennej tj. na przełomie kwietnia i maja 2-3 razy wywala mnie do windowsa. Więc troche to dziwnę że tyle meczy mogę grać normalnie. Myslę że przyczyna leży gdzieś indziej tylko nie wiem jeszcze gdzie. Ja mam Tranceshine patch 1.4 zainstalowany na czystego Pesa + update naprawiający problem z ligą mistrzów wraz ze spolszczeniem. Jeżeli ktoś uporał się już z tym problemem to proszę o jakąś poradę.
A jeszcze jedno czy wgranie jakiegoś craka pomoże???? Zaznaczam że mam oryginalna grę!!!
Pozdrawiam Grzegorz
groncholm:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMnie najbardziej wku... to że jak gra się mecz to przeciwnicy strasznie faulują a sędzia w tym pesie w ogóle prawie nie reaguje i z tym jest nie realistyczna 2009 tak nie było i właśnie nie wiem czy to wina patcha czy gry??? jak ktoś może wie jak to zrobić żeby sędzia gwizdał więcej fauli to bym był bardzo wdzięczny :D z gory pozdrawiam :D
--- Koniec cytatu ---
Jest to nie zależne od patcha. KONAMI wydało już tego pesa z takim sędzią trzeba się przyzwyczaić :)
Robson21:
może ktoś wstawić option file?
Nawigacja
[#] Następna strona