Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!
Katalończyk18:
Witam.
Mógłby ktoś mi pomóc. Mam taki problem gram Master League i po jakimś czasie mam następujące błędy :
np:
Niektórzy zawodnicy mają raz 25 lat a potem 16lat.
Albo zawodnicy ktorzy normalnie powinni grać na ataku graja na bramce , a jak chce wziąc ich na atak to są bardzo słabi.
Z gory dzieki
FrAnK8_CFC:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Mógłby ktoś mi pomóc. Mam taki problem gram Master League i po jakimś czasie mam następujące błędy :
np:
Niektórzy zawodnicy mają raz 25 lat a potem 16lat.
Albo zawodnicy ktorzy normalnie powinni grać na ataku graja na bramce , a jak chce wziąc ich na atak to są bardzo słabi.
Z gory dzieki
--- Koniec cytatu ---
dokładnie to samo mam :D
michalwwy:
Witam,
mam problem z patchem, a dokładnie Kitserverem.
Otóż instaluje patcha na czystą wersję PESa, jednak gdy wybieram attach w kitserverze pojawia się błąd odnośnie pliku pes.exe.
Przyznam, że próbowałem już z różnymi crackami itd.
Macie może jakieś propozycje rozwiązania problemu. Proszę o pomoc.
czerwono-czarny:
Wyjdzie ten patch z Serie B czy nie???
Ps. Chłopaki jaki jest najlepszy patch aktualnie?.Chciałem sobie tą Polską lige zagrać,ale jak tak czytam to kaszanka ten Ekstraklasa patch ;/ a to wywala, a to tu jest problem i w ogóle same problemy z nim...Jest jakiś porządny patch bez żadnych błędów?.Zależy mi na Serie B,a SM patch też ma błędy im po 2 sezonie wywala ;/W tym roku straszna lipa z tymi patchami :D
stifczester:
mianowicie mam taki problem jest normalnie i wgl wszytsko smiga cacy hehe
ale odnośnie problemu jest on taki iż liga holenderska jest ok tyle ze oprócz ajaxu i np. rody jc mam te same druzyny w other clubs znaczy wiecie tam gdzie sa np. sporting lizbona czy wisła kraków
dlaczego mam jakby podwójną lige holenderską tam są praktycznie wsyztskie teamy jakie w lidze holenderskiej eredivise x 2 nie wiem co jest wszystko ok zainstalowałem ale to mi spokoju nie daje jakos ;/
Nawigacja
[#] Następna strona