Gudjohonsen do Monaco.Dla mnie to pes edit jest lepszy
Działa na 1.01 ?
Nawet dobry patch ale wg.mnie pesedit patch jest lepszy a bedzie jeszcze lepszy jak dodadza kolejne drugie ligi.Pozdrawiam
mam pytanie, czy jest jakiś multikitserwer to pesa2010, bo wychodzi tyle dobrych patchy, że chciałbym grać na kilku z nich;]
@PaTcHmAkErEk^^Tworca pisal ze nie interesuja go ani 2 ligi ani polska ekstraklasa wiec nie bedzie ich robil. Mysle ze naciskanie nie zacheci go do tego a wrecz wywaola odwrotny efekt ^^
Witam, zainstalowałem patcha, wszystko ok poza tym, że czasami pojawiają się czarne tekstury. Jednak mam jeden problem. Nie działają mi nowe śpiewki :/ Cały czas są te "PES'owskie"... Wkleiłem je i rozpakowane i spakowane do Kitservera i nic :/ Ocb?
wchodzisz do folderu tam gdzie masz gre i we wlasciwosciach pliku pes2010.exe odchaczasz tylko do odczytuto samo robisz z settings.exepozniej instalujesz kitserver klikajac install i wszystko dziala
mam pytanie do autora patcha (aczkolwiek jak ktoś wie jak mi pomóc to bardzo bym prosił). Mianowicie wszystko mi się w tym patchu podoba oprócz scoreboard. Zainstalowałem sobie ESPN scoreboard ale dalej denerwuje mnie to SKY CALCIO SHOW podczas powtórek ktoś wie jaki plik za to odpowiada i jak to można usunąć? jeszcze jedno pytanko czy można jakoś naprawić błąd - mianowicie gdy zaczynam mecz na old trafford to mam czarną teksturę zamiast murawy.. to samo w replay.. bardzo proszę o pomoc