kurw'' jak to instalować ?
już chyba łatwiej być nie może... wszystko jest opisane w instalatorze co i jak robic, wejdz takze do kitservera i wybierz setup.exe...
Czy to są te same przyspiewki które były w Patchach w PES-ie 09 ?
I czy jak dodam te przyśpiewki(i usune ten folder o którym mowisz na pierwszej stronie)to nie znikną gwizdy dla przeciwnej druzyny?
Aha i jeszcze jedno ... wtedy jak jeszcze była wersja 1.1 to pobrałem przyspiewki ale ich nie instalowalem do kitservera czy musze wrzucic stare i dopiero potem te nowe aby wszystko poprawnie działało?
przyspiewki są podobne co w PES 09 ale myśle że jest ich więcej bo jest np cała Bundesliga, przyspiewki są cały czas te same co wczesniej, więc jak je masz to je poprostu wrzuć do kitservera, a folder o którym mowa aby usunąć to dodatki audio, dlatego polecam je wyrzucić z tych przyspiewek (czytaj - strona 1), właśnie przez tamten folder niema gwizdów i są nowe odgłosy wtedy m.in. w menu...
to jak działa w końcu wszytko ładnie czy są jakie problemy? bo nie wiem czy sciagac, pisze na początku żeby CAŁY kiterver wyrzucić i instalować na czystego pesa!
niema żadnych problemów, problemem są użytkownicy którzy niemaja jak widać pojęcia m.in. o takich rzeczach, że trzeba wejść jeszcze do kitservera aby go zainstalować... no cóż ale trzeba byc wyrozumiałym
Ponawiam pytanie:
Mam problem jak odinstalować patch PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one ? Wiem że to nie na temat ale chciałbym przetestować patch twojego autorstwa.Proszę o pomoc!!!!!!!!!! Przepraszam że cały czas pisze to samo ale ktoś mógłby mi na to pytanie odpowiedzieć prawda?
wejdź do miejsca gdzie masz zainstalowanego swojego PESa i usuń najpierw cały folder kitserver, tak jak napisane w instalatorze, aby patch poprawnie działał nie należy łączyć go z innymi patchami
super patch a mam pytanie co do przyśpiewek są gdzieś w jednym linku bądź żeby były online? bo jdownloader pokazuje mi że te na hotfile i uploading są offline
miałem i mam nadal cichą nadzieje że ktoś z was kto już je ma to umieści je gdzieś na serwerze i poda nowe linki