Juz pisałem o tym iż to taka beta na przyszłośc bo może powstanie tam liga Portugalska gdzie są te 4 kluby... o ile bedzie w tym sens bo ten slot z drużynami nie działa w ML, więc wogóle niema sensu tam wsadzać drużyn.
aha i dlaczego sporting i porto są 2 razy !??!?!?!? są w others A i w SuperLiga
2.Dlaczego jak wyłączam pesa to gra się zawiesza i nie moge normalnie wyłączyć?
A ja mam małe pytanka.Konkretnie dwa:1.Czy ten patch będzie działał ze spolszczeniem?2.Dlaczego jak wyłączam pesa to gra się zawiesza i nie moge normalnie wyłączyć?Dzięki za odpowiedzi. Pozdro.
Mam pytanko - przy odpaleniu kitservera mam game exe - succsess , a settins exe - no action required. Tak ma byc czy czegos nie zrobilem ??
a da sie jakos usunac te bete i wstawic lige holenderske tam gdzie jej mijsce?
Ten scoreboard jest do 16:9 ? Bo jak gram na 4:3 to jest inna kamera(inny kąt) niż na poprzednim scoreboardzie??
tez tak mam ;( a na dodatek miały być kompletne stroje dla wszystkich druzyn gram sobie OM a bramkarz ma inna bluze nie orginalna
patch najlepszy z najlepszych!! małe nie dociąecia w ofie co? ale zajme sie tym i wystawie update ofa ale of najlepszy z wszystkich patchy i tylko lipa z ligo holendersko i mysle ze za holendersko musisz dac ekstraklase wszyscy tego chco prawda!!?? ja tez! ale brawo za prace pozdro