Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (13/484) > >>

Janek994:
Przede wszystkim te transfery (np Elano ciągle w MC) albo co robi Arminia Bielefeld w Bundeslidze jak oni spadli albo te nijakie drużyny w slocie others... dużo do poprawienia ale wreszcie ktoś wydał jakiegoś niezłego patcha....czekamy na kolejne update ;)

Pinio:
Poprzedni problem rozwiązałem, jednak mam takie pytanie. Czy można łączyć patche, czy mogę mieć zainstalowany tylko jeden? Bo Tranceshine już zainstalowałem, ale chciałbym jeszcze zainstalować REJESTRACJA lub LOGOWANIE i REJESTRACJA lub LOGOWANIE. Wszystko będzie ok, czy lepiej nie "mix'ować" patch'y?

frankez:
Witam

Mam problem z tym patchem .

Wszystko robiłem według instukcji . Skopiowałem save do moich dokumentow , skopiowałem kit server do folderu z grą zainstalowałem i uruchomiłem gre .

Po uruchomieniu mam taki problem , że stroje nie których drużyn to Biało Czerwone ( stroje pesa ) , herby dryzun angielskich nie są orginalne .

Czy cos zrobiłem żle ? Prosze i Pomoc co mam zrobić by ten patch działal tak jak trzeba .

Moj błąd : REJESTRACJA lub LOGOWANIE     REJESTRACJA lub LOGOWANIE

I wyskakuje mi bład "d3dx9_37.dll" ? Sciągnałem ten plik ale nie wiem gdzie go skopiować . Prosze o Pomoc

kamilekVeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEniedziala... a konkretniej.. co nie dziala albo jakis screen daj..  ;)

--- Koniec cytatu ---

Takie coś mi wyskakuje:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

staneks:
Tez mialem problem ze strojami i herbami, ale zainstalowalem DirectX'a z sierpnia i wszystko dobrze chodzi. Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej