Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Tranceshine Patch 2010 Version 1.4!

<< < (14/484) > >>

frankez:
a zna może ktoś jakis działający link do DIRECTXA Z SIERPNIA 2009  ? bo wszystkie co znajduje to nie można pobrać

staneks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
mi ten poszedł
Pozdro

frankez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam

Mam problem z tym patchem .

Wszystko robiłem według instukcji . Skopiowałem save do moich dokumentow , skopiowałem kit server do folderu z grą zainstalowałem i uruchomiłem gre .

Po uruchomieniu mam taki problem , że stroje nie których drużyn to Biało Czerwone ( stroje pesa ) , herby dryzun angielskich nie są orginalne .

Czy cos zrobiłem żle ? Prosze i Pomoc co mam zrobić by ten patch działal tak jak trzeba .

Moj błąd : REJESTRACJA lub LOGOWANIE     REJESTRACJA lub LOGOWANIE

I wyskakuje mi bład "d3dx9_37.dll" ? Sciągnałem ten plik ale nie wiem gdzie go skopiować . Prosze o Pomoc

--- Koniec cytatu ---

ODPOWIEDZ NA MOJ PROBLEM :

TRZEBA SKOPIOWAC PLIK "d3dx9_37.dll" DO x:/windows/system32         ------ I MOJ PROBLEM SIE NAPRAWIŁ PRZY OKAZJI RADZE ZAKTUALIZOWAC DIRECTXA

kamilekVeB:
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam problem z kitserver'em. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takie coś mi wyskakuje:

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kamilekVeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPOMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam problem z kitserver'em. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takie coś mi wyskakuje:

--- Koniec cytatu ---

Już sam sobie poradziłem ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej