Tak tak typowa reakcja koledzy bo jestem ten zły któy nic nie robi i piszę
..uwierzcie ze też robie wiele rzeczy dla kogoś za nic poświęcam czas i wiem co to znaczy..Wy za to zajmujecie sie bronieniem poszkodowanego i mylicie mnie z przymułami z tego forum..otóż jeżeli ktoś zauważył na forum o spolszczeniu napisałem może dwa razy na początku chwaląc pracę Mastera bo wziął sie konkretnie do roboty gdy zakładał temat..jednak po tym co zobaczyłem w ostatnich tygodniach to śmiech na sali..całe forum czeka na coś co zobowiązał się robić a on nam wyskakuję z tygodnia na tydzień z terminami i z zamykaniem tematu bo ktoś coś napisał..no szkoda że zamiast czytać posty nie robi spolszczenia..oczywiste jest ze nie musi..absolutnie każdy mu będzie wdzięczny gdy je wyda lecz dla mnie to po prostu szczeniackie zachowanie..powinien sie zachować jak facet i zrobić to co zaczął a nie patrzeć co kto piszę..
mi nie jest potrzebne te całe spolszczenie..denerwuję mnie jednak cały fakt jak ta praca wygląda..no jednak ludzie są różni i co dla mnie wydaje dziwne dla innych sie wyda normalne i będą uwarzali że skoro ktoś go obraża czy też męczy pytaniami ma być ukarany brakiem spolszczenia
Wiem że to nie lekka praca bynajmniej dla kogoś kto tego nie potrafi ale robi to dla nas z własnej woli więc powinno to wyglądać nieco inaczej ..