Zakładałem kiedyś podobny temat jeżeli chodzi o Pro Evolution Soccer 2009 parę miesięcy temu. Chodzi o to:
Gram już czwarty sezon w BaL'u i powoli gra - mimo instalowania wielu różnych dodatków oraz urozmaiceń - zaczyna mi się nudzić. Tak samo było parę miesięcy temu z wersją 2009... i wtedy wpadłem na pomysł "grania gwiazdą". Tzn. hmm... 'wyimportowania' (?) twarzy jakiejś znanej gwiazdy (np. Lionela Messiego, Ronaldo albo Rooneya) i "wklejenia jej" SOBIE, czyli swojemu zawodnikowi w Become a Legend. Jako, że sam tego nie umiałem zrobić pamiętam, że pewien użytkownik wtedy mi to zrobił (tzn. przesłałem mu mój save, on się pobawił i cyk - twarz Cristiano Ronaldo). Pytanie - da się tak samo zrobić w PES'ie 2010? Umie ktoś tak? Jeżeli ktoś by się zgłosił i umiał mi pomóc bardzo bym był wdzięczny i niezwłocznie zuploadował mojego save'a. Albo jeżeli nie chce się nikomu - może powie ktoś w przystępnym języku jak samemu to zrobić (nie chodzi o skan twarzy)? Za pomoc będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.