Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Patch 1.02 od konami już dostępny
jakub17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem jak chciałeś sprawić, aby "nieznający" języka zrozumieli coś, czego sam nie rozumiesz.
--- Koniec cytatu ---
Chodziło mi o tych nie znających języka angielskiego, a nie polskiego. A co do tego tłumaczenia to chciałem tylko pomóc, bo skoro ktoś wstawia informacje o tym co ten patch poprawia to niech też napisze (choćby w translatorze) tłumaczenie na język polski. I mówiłem, że popełniłem błąd, bo starałem się słowo w słowo to przetłumaczyć, zamiast pójść na łatwiznę i napisać ogólny sens 8)
mushys27:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChodziło mi o tych nie znających języka angielskiego, a nie polskiego. A co do tego tłumaczenia to chciałem tylko pomóc, bo skoro ktoś wstawia informacje o tym co ten patch poprawia to niech też napisze (choćby w translatorze) tłumaczenie na język polski. I mówiłem, że popełniłem błąd, bo starałem się słowo w słowo to przetłumaczyć, zamiast pójść na łatwiznę i napisać ogólny sens 8)
--- Koniec cytatu ---
Przeciez to nie ma roznicy czy w translatorze bedziesz wpisywal pojdynczo slowa czy od razu caly tekst. Nawey lepiej zeby wpisac caly tekst odrazu bo wtedy translator rozpoznaje pewne wyrazenia osobno zanczace co innego.
simon999:
translatory tlumacza tekst doslownie a j. angielskiego nie mozna tlumaczyc doslownie bo wychodzi kogiel-mogiel.
jakub17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtranslatory tlumacza tekst doslownie a j. angielskiego nie mozna tlumaczyc doslownie bo wychodzi kogiel-mogiel.
--- Koniec cytatu ---
napisałem wcześniej, że popełniłem błąd, bo chciałem przetłumaczyć dokładnie cały tekst, zamiast pójść na łatwiznę i napisać ogólny sens, więc za to sorry :)
GułA:
Nie wiem o co wam chodzi z patchem poprawiającym problem procesorów, Konami od początku mówiło, że narazie poprawy nie będzie, i zrobią tylko tak, że nie będą łączeni ze sobą gracze z różnymi.
Nawigacja
[#] Następna strona