Witam wszystkich...
Mam do was ogromną p
rośbe i licze na was... już nie raz mi pomogliście więc jestem pewny że dla wielu z was będzie to "pikuś"
Jak wielu z was jestem uzależniony od "PES 6"
niewątpliwie najlepsza z seri tej gry... Jedyną wadą dla mnie tej gry są dramatyczne murawy które irytują nie tylko mnie:p do pełnego spełnienia i wręcz ekstazy doprowadził by mnie komplecik stadionów z murawami, nic więcej... i tu zaczyna się mój problem bo niby jest pełno patchy które by mnie zadowoliły, niestety ŚCIĄGANIE przy moim necie(szybkości połączenia) zajeło by wieki a przy dużej "wadze" partów i tak ściąganie kończyło się z powodu przekroczenia czasu pobierania, jestem bezradny... wczoraj zmobilizowałem się i ściągnołem patch z kitserverem niestety w kitserverze nie było możliwości dodawania stadionów:( wkur... się na maxa bo sciągałem 15 godzin... :/
Byłbym szalenie wdzięczny za pomoc i podanie mi linka ze zwykłym kitserverem w którym będe mógł dodawać stadiony, chyba że istnieje możliwość dodania sobie samemu folderu "stadiums" do kitservera z "jakiegoś tam" patcha? choć wątpie...
Nie siedze w tym temacie i nie znam się dlatego prosze o Pomoc...
Chyba że był by ktoś tak dobry i zgrał mi np PATCHA 6.5v3 -badz orange ekstraklasa na plytki (oczywiście pokryje koszt) i wyslal mi je, byłbym szalenie wdzięczny i przeszczęśliwy:p tymbardziej że mam ograniczoną możliwość sciągania a nie "LENISTWO"
za każdą Pomoc i rade dziękuje...
P.S chyba że ktoś jest ze śląska? a konkretnie okolice KATOWIC to wtedy osobiście mógłbym to załątwić. pozdro