Co tu dużo pisać, patch umożliwiający
grę online z prawdziwymi nazwami zespołów, strojami i logami !!!
po oficjalnym patchu 1.03 i DLC od KONAMI!!!!
Instrukcja:
- rozpakowac archiwum WinRar'em;
- plik PES2010_EDIT.bin z "Names, logos, kits - ONLINE v1.3 by Master_Rafael\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save" skopiować do i zastąpić "X:\Moje Dokumenty\nazwa użytkownika\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save";
- kitserver z "Names, logos, kits - ONLINE v1.3 by Master_Rafael\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver" skopiować do folderu instalacji PESa 2010;
!!! DOWNLOAD !!!
Jeśli ktoś chce przenosić MASTER PATCH by Master_Rafael na inne fora itp. proszę o umieszczanie mojego linka do MASTER PATCH by Master_Rafael
Jeśli ktoś chce wykorzystać mojego OF-a w swoich produkcjach proszę o umieszczenie odpowiedniej informacji o autorze
Proszę nie przenosić tego dodatku na inne serwery !
Do pobierania z hotfile i innych serwerów polecam darmowy program JDownloader - wklejasz do niego link i program będzie próbował pobrać aż do skutku (nawet nie trzeba wpisywać kodów z obrazków)
Można go pobrać tutaj:Pytania i odpowiedzi:1. Po zainstalowaniu patcha zaczęła mi gra chodzić wolniej i zaczęło się ścinać. Odp.: wejdź do folderu kitserver i uruchom plik "config.exe", a następnie w miejscu gdzie pisze "CUSTOM LOD" odznacz haczyki przy: "PLAYERS (gameplay)", "PLAYERS (Replay)", "PLAYERS (Enterance Scene)", "PLAYERS Cut-scenes, Highlights, etc.)", "REFEREES (Gameplay)", "REFEREES (Replay)"; można także eksperymentować z suwakami, przesuwanie w lewo zwiększa wydajność, a w prawo zwiększa jakość; każdy z nas ma inny komputer więc ustawienia są rzeczą indywidualną.
2. Po zainstalowaniu nie działają mi nazwy drużyn, stroje, nowe twarze, ale działają herby, itp. Odp.:Powodem jest złe przeniesienie pliku "PES2010_EDIT.bin" który powinien zostać przeniesiony tutaj "X:\Moje Dokumenty\nazwa użytkownika\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save" lub nie przeniesienie go wcale.
UWAGA!!! Jeśli instalujesz DLC od KONAMI ręcznie wskazane jest najpierw uruchomienie gry w celu uaktualnienia pliku "PES2010_EDIT.bin". Dopiero po tym należy skopiować plik "PES2010_EDIT.bin" do folderu "save".