Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

ALL IN ONE PATCH BY JABOOLLEBA1991 + UPDATE

<< < (4/8) > >>

karwatinho:
Heh..racja...pomyliłem zawodników...ale fakt faktem nadal nie jest aktualny :)
Nie znalazłem Mikołajczaka ,burica i Możdżeńa:)
Zapraszam twórcę na stronę...
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Pozdro

jaboolleba1991:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzefuniu mam to samo...każda ekipa z 2 bundesligi (nie ważne która wybiorę) ma w składzie samych bramkarzy...można coś z tym zrobić??
A i następnym błędem który znalazłem to Łobodziński w Wiśle...ma zepsutą fryzurę i ciemną karnację...
Pozdro

--- Koniec cytatu ---
mam do ciebie pytanie odnosnie tych bramkarzy w bundesliga 2. Czy ten błąd masz w master league czy w zwykłym meczu masz to samo ??

karwatinho:
Ten błąd jest tylko i wyłącznie w Master Ligu...no i jest ogromny problem z załadowaniem zapisanej gry...:/

DAMIL26:
Zainstalowałem patcha zgodznie z instrukcją tutaj napisaną kolejny raz już łudząc sie że sobie zagram w pesa drużynami z licencjonowanymi strojami a tu kolejny raz lipa. Ja tego nie rozumiem, kupiłem oryginalna grę, brak licencji-rozumiem konami. Powstaje wiele tych niby patchów ale żaden nie działa mi! Instaluje wszystko tak jaek jest napisane w ,,insrtukcji "  czyli tak jak trzeba, kopiuje kitserver tam gdzie piszą itd  i nie działa . Na dodatek mam stroje drużyn takie same: biało czarwone z logo pes.Oczywiście nie wszystkie ale większość. Wiele razy odinstalowywałem gre i zainstalowywałem i wgrywałem na nowo patcha, niejednego z resztą żeby sprawdzić czy jakiś mi zadziała ale nic, lipa. Może mi ktoś powie o co  tym wszystkim chodzi?

ostry10:
też tak kiedyś miałem a spróbuj zainstalowac patch  master rafaela ja ten zainstalowałem i wszystko jest git

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej