Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ALL IN ONE PATCH BY JABOOLLEBA1991 + UPDATE
witek21:
to jak chce mieć najnowsza wersję tego patcha to co muszę zainstalować?
najpierw PIersze 3 linki z megaupload później update 1+ update 2?? czy inaczej??
karwatinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZnalazłem w patchu dwa zasadnicze błędy jeśli chodzi o Master League. Mianowicie podczas wczytywania rozpoczętej kariery pojawia się błąd i gra wychodzi do Windowsa a drugim błędem jest to, iż drużyna Fortuny Düsseldorf posiada w składzie wyłącznie bramkarzy.
--- Koniec cytatu ---
Szefuniu mam to samo...każda ekipa z 2 bundesligi (nie ważne która wybiorę) ma w składzie samych bramkarzy...można coś z tym zrobić??
A i następnym błędem który znalazłem to Łobodziński w Wiśle...ma zepsutą fryzurę i ciemną karnację...
Pozdro
jaboolleba1991:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto jak chce mieć najnowsza wersję tego patcha to co muszę zainstalować?
najpierw PIersze 3 linki z megaupload później update 1+ update 2?? czy inaczej??
--- Koniec cytatu ---
dokładnie tak. Musisz pobrac wszystko. czyli te 3 linki z megaupload, save i update 1 i 2.
ps. trwaja prace na mini update 3 i wyeliminowaniem błędów, bo rzeczywiście troche ich jest ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam :)
Jestem nowy na stronie, ale dość często na stronkę wchodziłem jako gość...
Grałem we wszystkie części Pesa(wcześniej ISSPRO) i praktycznie zawsze ściągałem dodatki do niej :)
Jak narazie podoba mi się najbardziej ten dodatek,ale jak zwykle musi być małe ale...
jaboolleba1991 mam do ciebie ogromną prośbę...możesz zrobić szybciutko mini update gdyż nie działa mi ten dodatek po ściągnięciu aktualizacji (z patch 1.2) za każdym razem po uruchomieniu wyskakuje powiadomienie o nadpisaniu danych i tak czy inaczej zawsze nic nie działa...
Będę czekał na info:)
Pozdro
--- Koniec cytatu ---
sprawdz czy napewno dobrze wkleiles save i czy masz cracka do wersji 1.2 ?? musisz najpierw zainstalowac patch od konami 1.2, potem wkleic cracka 1.2 i dopiero zainstalowac moj patch .
karwatinho:
No właśnie nie mam cracka do wersji 1.2 i działam na virtualu...
Ale spoko usunąłem te aktualizacje i gram na czystej wersji...przyznam szczerze że twój patch jest najlepszy i najlepiej mi sie na nim gra tylko proszę o naprawienie tych kilku błędów :)
P.S."A myślałeś nad dodaniem Legii Warszawa?? zamiast innej ekipy?? było by miło jakby były 3 najlepsze polskie zespoły :)"
P.S."I prośba nad aktualizacją składu Lecha (Kotorowskiego już nie ma a jest np. Jasmin Buric:)"
Pozdro
VFL_Fan:
karwatinho
Kotorowski jest,za to niema już Turiny 8)
Nawigacja
[#] Następna strona