Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
ALL IN ONE PATCH BY JABOOLLEBA1991 + UPDATE
frytek92:
Mógłbyś update 2 wrzucić na inny serwer, bo mi pobrać nie chce?
jaboolleba1991:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDa sie coś z tą kamerą zrobić? ???
--- Koniec cytatu ---
Wejdz w folder kitserver/config. i przy opcji "camera angle" (kąt kamery ) zmień na 0, wtedy kamera bedzie taka jak w oryginalnym pesie
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMógłbyś update 2 wrzucić na inny serwer, bo mi pobrać nie chce?
--- Koniec cytatu ---
Wrzuciłem na inny serwer update 2, link jest u góry przy pierwszym. Troche to trwało ale nie z mojej winy (problemy z netem) :P
fantheblues:
Wielkie dzięki. Bardzo dobry patch. Mówiąc brzydko mój PES jest jak [cenzura]... przeruchało go jakieś 8 patchy i każdy odchodził tak szybko jak przyszedł.
frytek92:
Znalazłem w patchu dwa zasadnicze błędy jeśli chodzi o Master League. Mianowicie podczas wczytywania rozpoczętej kariery pojawia się błąd i gra wychodzi do Windowsa a drugim błędem jest to, iż drużyna Fortuny Düsseldorf posiada w składzie wyłącznie bramkarzy.
karwatinho:
Witam :)
Jestem nowy na stronie, ale dość często na stronkę wchodziłem jako gość...
Grałem we wszystkie części Pesa(wcześniej ISSPRO) i praktycznie zawsze ściągałem dodatki do niej :)
Jak narazie podoba mi się najbardziej ten dodatek,ale jak zwykle musi być małe ale...
jaboolleba1991 mam do ciebie ogromną prośbę...możesz zrobić szybciutko mini update gdyż nie działa mi ten dodatek po ściągnięciu aktualizacji (z patch 1.2) za każdym razem po uruchomieniu wyskakuje powiadomienie o nadpisaniu danych i tak czy inaczej zawsze nic nie działa...
Będę czekał na info:)
Pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona