A więc podsumuję to tak...
Moj post z Cristiano to taka mini-prowokacja
. Dobrze wiem , że nie jest to piłkarz kompletny . Jest poprostu kompletnie usposobiony do ofensywy , choć niekiedy się wróci ... Napisałem tą prowokację z jednego powodu , chciałem sprawdzić , czy ktoś ma tu własne ,szczere zdanie i powie coś na ten temat... rudek myślę ,że masz ponad 20 lat i lubisz wracać do historii , tez niekiedy to mi się zdarza . Znasz się dużo na piłce , wypowiadasz sie niekiedy ekscentrycznie , ale szczerze ... Wielu użytkownikow tego forum , moze to dziwic , że jesteś kibicem Realu , a wychwalasz takiego V.Valdesa czy krytykujesz ulubieńca publiki Cristiano...
Podziwiam Cię za to
Może i znasz stronę losblancos.pl , możesz przejrzec komentarze do newsów... Przeważnie są komentarze w stylu : "Real wygra 5:0" do tego podają już listę strzelców : Ronaldo , Kaka , Karim , Higuain i Marcelo...
I kiedy znajdzie się ktoś na forum z komentarzem "co wy do jasnej cholery mówicie" podobnie jak ty
to Ci ,którzy napisali komentarze "5:0" są poprostu zbulwersowani , oczywiscie pozniej musi pojsc komentarz w stylu "Ty po*ebie" "Guwno się znasz" "Kaka i Cristiano najelbzi" .
Dobrze , że ktoś jeszcze zna się na rzeczy ;P
Jesteś normalny na umysł ? Rozumiem, że się cieszysz, ale trzeba mieć trochę klasy
Akurat tym zdaniem pokazałeś swoją klasę...
To już nie moge poinformować innych kibiców jaki jest wynik ? Skąd wiesz czy nie jestem kibicem Żóltych Łodzi ? Wkoncu to temat o Valdesie to napisałem , że nie miał szans przy strzale...
Ja też rozumiem , że się nie cieszysz , ale bez agresji...