Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EKSTRAKLASA PATCH 2010 by Pol Evo
Janek994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESorry, ale jakie debile są na tym forum... Nie mogłem się powstrzymać, żeby to napisać... WYSTARCZY WYPAKOWAĆ 7-ZIPEM, PODMIENIAMY I GRAMY... A folderu nie ma... ;D To co za problem utworzyć... Nie no, nie rozumiem, jak ktoś może być aż taki dziwny, żeby takiego prostego czegoś nie umieć... I jeszcze pirackie wersje mają i się dziwią, że patch im nie działa (Cris007)...
--- Koniec cytatu ---
Ale co ty masz do mojego posta...wogule nie na temat, jaka piracka grę. patch mam zainstalowany na original i bardzo dobrze wiem jak go zainstalować tylko mam problem ze stadionami a konkretnie z uszkodzonymi partami chyba. facet ty masz chyba kłopoty z czytaniem ze zrozumienie, myślisz że jak umiesz robić patcha to mi zaimponujesz... żal mi cie
Czy ktoś miał kłopoty z partami od stadionów...??
sheriff:
U mnie wszystko OK się wypakowało, może musisz pobrać niedziałający part ???
Janek994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEU mnie wszystko OK się wypakowało, może musisz pobrać niedziałający part ???
--- Koniec cytatu ---
No właśnie ściągnąłem 1 part i nic, nadal błędy w archiwum, no każdy part ma około 95 mb więc wszystko się chyba pobrało to chyba se dam spokój :(
pawbed:
Wgrałem plik scoreboardów unnamed_151 ,który wrzucił Dawid1992 do p_text i tablice wyników wyglądają tak
[img]http://img17.imageshack.us/i/pesm.jpg/[img]
Czy da się coś na to zaradzić? Będę wdzięczny za pomoc.
pawbed:
Nawigacja
[#] Następna strona