Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EKSTRAKLASA PATCH 2010 by Pol Evo

<< < (13/75) > >>

michalek_94:
mam to samo co kolega u gory

SasukeKamil:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Jak ,,debilu,, nie wiesz o co chodzi to się nie odzywaj, może poprostu coś źle się ściągneło ale to nie znaczy, że ktoś tak przemądrząły jak ty może sobie pozwalać na wyzywanie ludzi na tym forum, założe się że sam nie raz miałeś podobne problemy (tego samego poziomu) i nie potrafiłeś im sprostać... Dla Twojej informacjii wypakowauje 7-zipem i jakoś nie chce mi sie wypakować... A skoro nie umiesz pomóc to chociaż nie wtrącaj się... Ktoś taki jak Ty myśli że zjadł wszystkie rozumy i jest na tyle mądry że może się wyśmiewać z kogoś kto ma jakiś problem i nie potrafi go sam rozwiązać... Ciekawe jaka jest Twoja wiedza w innych dziedzinach życia.. pewnie znikoma... (:D :D :D)

--- Koniec cytatu ---
Ta...  :D Najłatwiej tak powiedzieć. Ja mam czasem problemy, ale co to za problem ściągnąć jeszcze raz i zobaczyć czy znowu wyskakuje błąd?  :P

Florq:
SasukeKamil - nie wyzywaj nikogo od debili, okej?? Nie wszyscy muszą być mistrzami w dziedzinie komputerów. Moje GG to 9165843, ale narazie mam je zepsute, więc lepiej piszcie na PW - zawsze odpiszę.

DoMManU:
ile osób było by zainteresowane pograć motorem lublin w tym patchu ? ? ?  robie mały upek z motorkiem dla siebie ale jeśli będą   chętni to go wydam... być może pomorzy mi przy tym rzepa7. Mam już zrobione stroje i niedługo skończę prowizoryczny stadion :)

screen: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Florq:
A za jaką drużynę byś zastąpił tym Motorem?? Ja bym zmienił Górnik Łęczna na Anderlecht  :-*

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej