Witam,
Czy jest możliwość ustawienia tempa gry na konsoli PS3 ? chodzi mi o coś takiego jak w kitserverze - w wersji na PC.
Kolega kupił sobie konsole i niestety nie da się grać, oryginalna szybkość gry jest po prostu nie realna wręcz śmieszna, sytuacje poprawia troszkę OF według PSDB ale to za mało, u mnie na komputerze gramy na 0.93 i jest ok, ale tak naprawdę nie wygląda to tak jak powinno Konami zawaliło w tej kwestii i to bardzo.
Napiszę jeszcze odnośnie mojego ustawienia szybkości, razem z moim kolegą bardzo dobrym matematykiem i fizykiem, porównaliśmy szybkość gry z meczami ligi Angielskiej i Hiszpańskiej na dwóch ekranach lcd - wspólnie doszliśmy do wniosku ze ustawienie "game speed" w zakresie od 0.92 - 0.94 jest najbardziej przybliżone to realnego tempa gry i ruchów zawodników choć to ostanie niestety nie idzie w parze z tempem gry - jest to kwestia silnika gry więc nie do poprawienia.
Ważna jest tez konfiguracja komputera, przykładowo na słabszym komputerze gra będzie chodzić wolniej, piszę o tym bo na pewno znajda się osoby według których tempo gry będzie dobre domyślnie lub na innym ustawieniu - robiłem test na średniej klasy laptopie i tam ustawienie 0.93 jest zbyt wolne.
Ciekaw jestem Waszej opinii na ten temat.