ale kitserver 9.2.0.2 daje możliwość wybrania wielu strojów
kurde patch ekstra, ale nie kompatybilny ze spolsczeniem by Master_Rafael ; /tzn jak gram w BaL- a to mam wszystko po angielsku ; / wie moze ktos co trzeba zrobic aby spolszczenie dzialalo w pelni z tyt patchem ?
Zainstalowałem kitservera i wszystko śmiga zmieniam stoje większości drużyn z wyjątkiem Juventusu i Milanu mimo, że ściągnąłem im więcej strojów. W 2009 trzeci komplet nazwał się pc a tutaj widze ze wszystkie ponadprogramowe stroje są oznaczane np. px-022GKhome. Próbowałem to samo w Juve zrobić ale nie działa. Ma ktoś jakiś pomysł jak te stroje nazwać?
A JA mam inne ptanie czemu jak w edycji zmieniam ustawienie swojego zespolu i zapisuje tak jak nalezy to potem jak biore mecz towarzyski to jest ta formacja domysla o co chodzi prosze o szybką odpowiedz
no a wie co jest tego przyczyna???
taka wada tych patchywcześniej to nawet transferów nie zapamiętywał - teraz to poprawili
Mógłby mi ktoś podać wolne sloty na twarze w tym patchu
w ktorym folderze są twarze? chciałbym tą fajną mordke Casillasa z zarostem, tą nowa Beckhama z tym wyczesanym fryzem...ale nie wiem gdzie je wrzucic...wczesniej po prostu do dc.0 a teraz?
dt0c.img (faces, hairs, kits, boots, fonts, numbers)