Witam..
Moj problem dotyczy tego ze patch wogole nie dziala, pisalem o tym na innym forum ale bez odpowiedzi. A wiec mam Winde 7ke/64 na lapie, sciagnalem owy Patch, zainstalowalem 1.4 oraz latke 1.4.1, zainstalowalem rowniez patche od Konami. Wszystko wyglada w porzadku, przy instalce recznej ktora robilem rowniez mam komunikat "Success" itd. Odpalam gre i jest bez zmian procz 34 par butow od Konami. Pare patchy juz mialem i z zadnym nie bylo problemow, wszystkie chodzily dobrze, ten rowniez chodzi ale na XP, na 7ce probowalem dwoch i nie dziala zaden. Probowalem urochamiac jako admin, kopiowania plikow z direxct'a, reinstalek, wylaczania zapor, zabezpieczen... wszystkiego co znalazlem w necie.
Co ciekawe zainstalowalem gre na dysk C, a gdy sprawdzam w Kitserverze w pliku pes2010.txt pokazuje mi on sciezki na dysk D:\Games\PES 2010\, na XP wyglada to w porzadku i jest sciezka ta sama co w instalce. Oczywiscie probowalem zainstalowac gre rowniez na D z ta sama sciezka, ale bez zmian
. Jakby kitserver nie instalowal sie, instalacja kopiuje tylko caly folder do gry. Ma ktos pomysl jak to objesc lub co moze blokowac "Managera"??