Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany
sharqu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja mam takie pytanie - wiadomo jakie pliki odpowiadają za te dodatkowe piłki i buty ? Chciałbym się dowiedzieć bo gram na innym patchu i tam mam ML, BaL itd.
--- Koniec cytatu ---
BUTY:w dt0c od unnamed_5335 do 5358 a dodatkowe buty to w dt0f bodajze od...unnamed_1971 do 2003, wlasnie szukam i wgrywam nowe buciki :D
PIŁKI: dt0b
a najlepiej sprawdzcie sobie GGS i bedzie wszystko jasne xd
Lukkki89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie zmieniasz żadnej nazwy! Musisz poprosić o komenatrze użytkowników z 7. Ja osobiście nie mam tego systemu, jestem za bardzo przywiązany do xp. :D
--- Koniec cytatu ---
Haha, spoko. Tez wole XP i nie zamierzam poki co zmieniac ;D. No nic dalem sobie spokoj poki co z PES10 na Win7, dobrze ze chociaz stara, dobra 6ka chodzi ;D.
Pozdrawiam :)
ostry10:
mój problem polega na tym ,że jak wchodze w edycje drużyny zmieniam taktykę stadion to później jak gram jakiś turniej to wszystko jest domyślnie czyli jakby nie zapisuje zmian . czy ktoś wie jak to naprawic ? oczywiście mam zainstalowanego tego patcha . z góry dzięki
chelmianinl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmój problem polega na tym ,że jak wchodze w edycje drużyny zmieniam taktykę stadion to później jak gram jakiś turniej to wszystko jest domyślnie czyli jakby nie zapisuje zmian . czy ktoś wie jak to naprawic ? oczywiście mam zainstalowanego tego patcha . z góry dzięki
--- Koniec cytatu ---
na razie nie da sie nic z tym zrobic. moze w nastepnych edycjach patcha bedzie git
severino:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmój problem polega na tym ,że jak wchodze w edycje drużyny zmieniam taktykę stadion to później jak gram jakiś turniej to wszystko jest domyślnie czyli jakby nie zapisuje zmian . czy ktoś wie jak to naprawic ? oczywiście mam zainstalowanego tego patcha . z góry dzięki
--- Koniec cytatu ---
Nie zmieniaj w grze ale za pomocą jakiegokolwiek edytora.Działa.
Nawigacja
[#] Następna strona