Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany

<< < (9/45) > >>

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak już jesteście tutaj tacy aktywni, to potrzebuje pomocy. Mam Ekstraklasa Patch 2010, w kitserverze nie mogę za nic znaleźć folderu, w którym są wszystkie drużyny narodowe, po to, żeby zaktualizowac sobie stroje na te najnowsze (Francja, Argentyna, Niemcy...) Gdzie mogę wrzucać te stroje, skoro w moim kitserverze sa tylko Liga, Ekstraklasa, U21 i EPL... :-\

--- Koniec cytatu ---

dokładnie spytaj DoMManU bo może wrzucili w pliki img (w co raczej wątpie) i po prostu nie ma tam strojów :) tzn. stroje Państw są oryginalne.
Aby je zmienić musisz w kitserverze w katalogu GDB utworzyć sobie katalog np. Nationals i tam poszczególne kraje dokładnie tak samo jak w folderze np. ekstraklasa.
Potem musisz edytować plik map.txt i dopisać te drużyny którego dodałeś -> ich numer możesz uzyskać przez jakiś program którym np. robisz transfery - tam zawsze podany jest numer team'u.

memphis90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna pewno możesz to sam sprawdzić, np. instalując sobie GSS i otwierając każdy bin z osobna lub analogicznie do innych patchy

o tu np. masz ściągę

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

bingo! to co dodali ponad norme  w 1.4 (piłki i buty) wrzucili zupełnie do innego folderu do dt0f.img      nowe buty są od 1979 do 2002, tylko że paru brakuje albo ja nie moge znaleźć bo paru plików brakuje, piłki od 1 do 12 jakby ktoś potrzebował
Wielkie dzięki!! ;D

sweizi:
wlasnie ja tez mialem zle z rozdzielczoscia ale zmienilem to w kiserver ;p

igorex07:
gram na ep2010 ale wczesniej grałem na pesedit patch i mam juz sciagniety 1.4 co jest lepsze???

Kamil2371:
Właśnie ja też się waham jak kolega wyżej nie wiem czy robic reinstal Pesa dla tego patcha (mam EP2010) ale przyznam szczerze, że mnie nie zachwycił. Poradźcie coś

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej