Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany
NipponJapanBoy:
można samemu zamienić sobie buty...może ktoś dac screena z butami które znajduja sie w tym patchu? bo nie wiem czy instalowac...można go usunać po instalacji i mieć wszystko jak przed instalacja?
igorex07:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmożna samemu zamienić sobie buty...może ktoś dac screena z butami które znajduja sie w tym patchu? bo nie wiem czy instalowac...można go usunać po instalacji i mieć wszystko jak przed instalacja?
--- Koniec cytatu ---
mozesz usunąć kitserwer
LegiaMistrz1:
Moim zdaniem EP2010 i PESedit Patch 1.4 to po prostu dwie rozne gry. Jak chcecie sie bawic w nasza korupcyjna lige, to EP jest na to. Jak interesuje was reszta Europy, i chcecie miec wiekszy wybor butow i pilek, to proponuje PESedit. W PESedit Patch duzo wiekszych klubow maja trzecie lub nawet cztery rozne kity. Polecam PESedit, ale trzeba byc ostroznym z tym switchem na BAL, ML, Online, itd., latwo sie zdenerwowac.
MatiF96:
ja sobie na 1.2pesedit ze druzyny z eredivisie dalem do others a kluby z 2 bundesligi dale do ligi eredivisie i zmienilem nazwe i exportowalem z ofa z ep kluby za te z 2. bundesligi i teraz mam dylemat czy zrobic wszystko od nowa na 1.4 cz pozostac na starym :) ??? ja tez maialem taki dylemat ktory patch lepszy wiec mozna powiedziec ze sobie je polaczylem ;)
ollie:
mi nie dziala patch nie wiem co jest , na golego pesa instaluje 1,4 z fixem i jakis blad wyskakuje live pcp czy cos takiego...... prosze pisac kto wie co to znaczy na widomosc dzieki
Nawigacja
[#] Następna strona