Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit.com 2010 Patch 1.4 Wydany

<< < (11/45) > >>

sweizi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmi nie dziala patch nie wiem co jest , na golego pesa instaluje 1,4 z fixem i jakis blad wyskakuje live pcp czy cos takiego...... prosze pisac kto wie co to znaczy na widomosc dzieki

--- Koniec cytatu ---
Dlatego że nie masz update od konami nie chodzi ten patch na czystego pesa, a jak nie mozesz zrobic update w system setting / download to sciagnij stad i zrob to recznie :D REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Tam masz wszystko opisane,, Pozdro

Birch:
dobra wszystko fajnie ale dlaczego jak probuje otworzyc save w ML to mi wychodzi do windowsa i pokazuje blad runtime visual c++ ??? ... jakbys ktos wiedzial jak to zrobic zeby blad nie wyskakiwał to prosze pisac na gg 3065480 bede wdzieczny jak ktos pomoze....  ;) ;) ;) ;)

The Stig:
A czy trzeba pobierać patcha od konami 1.3 czy jest w patchu już??

@EDIT: I poprosił bym linka do full wersjii

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdobra wszystko fajnie ale dlaczego jak probuje otworzyc save w ML to mi wychodzi do windowsa i pokazuje blad runtime visual c++ ??? ... jakbys ktos wiedzial jak to zrobic zeby blad nie wyskakiwał to prosze pisac na gg 3065480 bede wdzieczny jak ktos pomoze....  ;) ;) ;) ;)

--- Koniec cytatu ---

ano dlatego że nie uruchomiłeś switcha :) na twoim kompie daj start->programy->pes edit patch->switch...

i tam masz ML, BaL, ML2 i online

online to do gry online i przed każdą gra online musisz to włączyć,

ML i BaL wiadomo do czego - odpalasz switch, uruchamiasz gre robisz savy w ML lub BaL i wychodzisz z gry, potem już nie trzeba :) to tylko jednorazowo dla stworzenia save,

a ML2 to jakbyś chciał grać w ML 2 liga niemiecka

ale czytaj tematy na bieżąco :/ to już tyle razy było pisane że szok :/

Achilleus:
Czy byłby ktoś na tyle miły, żeby udostępnić ten patch na Hotfile'u? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej