0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Sciagnolem i zainstalowalem Patcha Konami 1.03 i nadal nic sie niestety nie zmienilo.
siema patch dobry tylko brakuje mi dwoch rzeczy a mianowicie spolszczenie by sie tu przydało lepszy był by efekt gry oraz dlaczego znow coniektore kluby nie zostały docenione ? np Borussia ktora ciagle gram a chodzi mi o najlpeszego strzelca druzyny Barriosa czy autor mogłby mi poiedziec jak mam wkleic jego twarz bym czuł dalsza satysfakcje z gry ?
A zrobił byś face dla F.Torresa
Bardzo dobry patch. Tylko oczywiście jeden problem kilka drużyn z bundesligi nie ma wszystkich swoich piłkarzy, zamiast nazwisk pisze tylko PLAYER ... Jak to mam zrobić ,żeby ci piłkarze tam byli ?...
A wię c patch fajny tyle ze nawet z update 2.1 jest wiele błedów w europie sa rozne druzyny z roznych lig w niemieckiej lidze niemieckiej pawie w kazdej druzynie sa zawodnicy plaer cos tam jest troche błedow natomiast fajna jest camera wide bardzo ciekawa jakby tworca patcha zrobil jeszcze update jakies bo wkoncu musi wyjsc jakis patch bez errorów...
« Odpowiedz #127 : Luty 11, 2010, 14:54:02 »Cytat: WrrrMUSCPL Luty 11, 2010, 14:28:57Po instalacji wyskoczylo mi cos takiego gdy wlaczalem gre :[edit data]Load failed because data is from different version.Download content and update data.cos musiałes zle wgrac... najprawdopodobniej patcha 1.3 od konami zle zainstalowalesPatch od KONAMI nie ma tu nic do rzeczy.Jeśli po DLC nie wczytuje się Option File to jest to spowodowane złą wersją OF'a, którą można zmienić w Editor by wild@(OF>Change version.1.03, klikasz i masz poprawny OF. Potem tylko zapisz i masz poprawną grę....