0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ja mam dla ciebie kwasiu propozycje 16 turniejow masz 160 zl d otego czasu x box bedzie kosztowal kolo 600 dobzierasz reszte przerobka z tego co wiem 50 zl fight night z toorenta friko i masz nie musisz grac w turniejach
kurcze wszystko super tylko martwi mnie ten rodzaj zapłaty nie zabardzo mam możliwość przeprowadzenia przelewu, z kolei rodzice wątpie żeby mi dali mozliwosc skorzystania z ich banku, wiecie jak to jest boja sie ze ich okradna albo cos w tym stylu (staroświecy) spytam się jeszcze brata ale najlepiej by było jakby mozna bylo zaplacic w jakis inny sposob
Panowie a co robicie w takiej sytuacji: Np. pierwszy turniej dla przykładu wygrywam go ja, więc jestem już w finałowej 32, ale np. w 2 turnieju eliminacyjnym biorę sobie przykład też tak dla zabawy i znów wygrywam. No i wtedy 2 raz awansować przecież nie mogę, więc kto wtedy awansuje do 32 ?:]
Ja już mam ps3 to się nie opłaca
16 turnieji nie przesadziliscie troche?Ktos bedzie 1 ,ale reszta bedzie musiala placic, po kilka razy ,jezeli bedzie chcialo wygrac ,no a wy ,powiedzmy sobie szczerze ,niezle na tym zarobicie.No ale nie ma co narzekac,pomysl nie jest zly tylko ...
gdzie ten turniej będzie się odbywał i jego kolejne eliminacje?
a jak jest nagroda to są i emocje bo w wyzwaniach niestety ich już brak. pozdrawiam
Nie przesadzajcie już z tą adrenaliną! Uzależnicie się...