A ja też pozwole wtrącić swoje 3 groszę bo już mi się nie chce dla was tego robić. Będe się starała w zarządzie o anulowanie turnieju.
Każdy z Was się wypowiada, a żaden z Was nie przeczytał chyba zasad, a utwierdzają mnie w tym wasze wypowiedzi
No to też wtrące swoje 3 grosze na ten temat. Skoro organizujecie turniej o jakieś lepsze nagrody to moglibyście też pozostawić zawodnikom możliwość wyboru teamu, bo jednak największy skill zawsze pokaże się grając swoją ulubioną drużyną, którą gramy najwięcej.
Pozdrawiam
Ulubioną drużyną pokazujesz skill? Czy twoja ulubioną drużyne zmieniasz co sezon, Inter, Barca, Real. Skończcie twierdzić, że macie skill grając robotami. Pokażcie skill grając zespołem z 3 lub 4 koszyka.Co wam przeszkadza Polska, to że wasz skilll upadnie bo nie ma CR7 albo messiego, że jak zwykle każdu bedzie narzekał bo słaby zespół... może pora nauczuć się bawić piłką a nie grac wrzutkami na pałe. Zacytowałem Joe Cola, ale dotycyz to 90 % osob ktoire się wypowiedziało
Miało być 16 turniejów o różnch zasadach, o różnych druzynach ale wam jak zwykle nic nie pasuje. Potraficie tylko narzekać, ale żaden juz nie docenie cos się dla was robi... Do tej pory nie padło pytanie jakie następne planowane są turbnieje, jakimi zasadami itd... Bo i po co
Online taki turniej w PL nie ma szans głównie o to mi chodzi
robioone były większe turnieje w gorszym trybiue on line - czytaj pestou Awards i były fajne nagrody i jakos wypaliło
zrobić jeden puchar gdzie będą grane po 2 mecze (raz u siebie raz u przeciwnika) i sumowane wyniki od razu na 128 osób np a nie kwalifikacje to lepiej wygląda itp rozrysować to na drzewko turniejowe i tyle a nie się do pes'a 2012 będziecie zbierać ludzi na kwalifikacje choć ten turniej nawet tak nie wypali bo tu polska a nie francja elegancja
takie turnieje były robiony i dochodizło do skutku - nawet kilak razy. Poszukaj na stronie
Reasumując postram się o to by żadne nagrody nie byly dla graczy wysyłane. Każdy z was potrafi tylko narzekać, a na wasza postawę roszczeniową to się żygać chce. Każdy tylko narzekał i każdy się chwali co to nie on.