co do twojego pytania to trenowanie np. Polski i Manchesteru United od początku gry jest praktycznie nie możliwe...
ja miałem przygodę z reprezentacją jak i z klubem na raz xD
Zacząłem jako selekcjoner rep. Polski, zobaczyłem że zwolniło sie miejsce managera w HSV xD bez namysłu wysłałem podanie, i o dziwo przyjęli je...
w HSV nie posiedziałem za długo bo po 3 miechach spędzonych w HSV zaproponowano mi ofertę pracy w BvB xD i przyjąłem..
w BvB byłem 2 i 1\4 sezonu po czym przyszedł czas na Bayern zaproponowali mi kontrakt a takim klubom się nie odmawia ... Robben, Renato Augusto na skrzydłach i po "ptokach" x) wygrałem Bundesligę 2 razy Bayernem (BvB mi się nie udało ;/) i raz doszedłem do finału LM
Na Euro odniosłem niebotyczny sukces będąc 2 drużyną na starym kontynencie ... lecz zrezygnowałem z repy ponieważ mnie już to trochę nudziło, kibice oczekiwali samych sukcesów a z naszymi grajkami to praktycznie nie możliwe...xD gra samym Bayernem szybko mi się znudziła za łatwo się grało w Bundes, a kibice oczekiwali zwycięstwa w LM a to nie jest łatwe
Obecnie gram WBA wygrałem Championship mając ponad 100 pkt. i kapitalnym bilansem bramek, w pucharze nie osiągnąłem zbyt dużo
Obecnie jestem 7 w Premier League a Luka Moore (w-ce król strzelców z Chamipnionship z poprzedniego sezonu) robi prawdziwą karierę w Premier League strzelając 12 bramek w 10 meczach

oby tak dalej
liczę na ofertę z MU ale Manchester obecnie 1 w tabeli więc szanse na zwolnienie Sir Alex'a są minimalne

ale poczekam
NO TROCHĘ SIĘ ROZPISAŁEM CZEKAM NA WASZE HISTORIE