The New Patch by Karwatinho
Final Ver.1.0
Witajcie ponownie
Poprzedni patch był trochę nie dopracowany, wydany z pośpiechem, i szczerze robienie go nie zajęło mi wiele czasu. Był poskładanych z dodatków które codziennie wyszukuje w necie. Postanowiłem więc stworzyć na jego bazie coś bardzo podobnego, ale...dokończonego.
Patch który widzicie jest zwieńczeniem 3 dni ciągłego tworzenia, kombinowania i zbierania różnych dodatków które pojawiają się na różnych stronach.
"The New Patch by Karwatinho" jest to Całkiem nowy dodatek i zawiera dużo więcej dodatków do PESA 2010 niż poprzedni "The Patch by Karwatinho"
Szczegóły:
* Podstawą jest poprzedni patch...
* Logos New Style by Teco.
* bootpack-Bundesliga 2.
* Canal + Scoreboard by Txak.
* LEGIA_MENU_severino(opcjonalnie 8 innych menu do pobrania).
* Real_Image_Card_Patch_v.1.0_by_verde.
* Ballpack v.3 by kamilczesio4 for pesleague.pl(opcjonalnie 3 wersje do pobrania).
* GDB folder for Coca-Cola Championship,Serie A,Liga BBVA,Ligue 1,Bundesliga,Eredivisie and order.
* Wszystkie poprawki stadionów jakie pojawiły się w necie.
* Polskie zespoły: Legia,Lech,Ruch,Wisła,Bełchatów,Jagiellonia,Śląsk.
* Przyśpiewki polskich zespołów stworzone przez nike93(dzięki ziom) i przeze mnie.
* Przyśpiewki do wszystkich innych zespołów jakie są w grze.
* 80% twarzy Polskich zawodników.
* Nowe dźwięki i muzyka.
* Aktualne składy na dzień 16 Grudnia 2009
i duzo więcej innych dodatków.
Ciężko jest wypisać wszystkich twórców tych dużych i zarazem małych dodatków których znajdziemy w tym patchu.
Liczę na dobre opinie
WAŻNE INFO!!
Patch przeznaczony jest do Pro Evolution Soccer 2010 ver. 1.2+aktualizacja Konami, a także ver. 1.3+aktualizacja Konami
Patch Konami 1.2:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEW folderze z patchem Konami 1.2 jest katalog crack, przez niektóre antywirusy(avas,norton)wykrywany jest jako Virus, ALE TO NIE JEST VIRUS!!(jest to crack na którym sam gram)
Dla osób mających problem z aktualizacją w grze(settings/download) załączam także plik który należny wkleić na dysk c:/Documents and Settings...wind xp, a ProgramData/Konami/Pes2010/download.. w win vista
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
Patch Konami 1.3:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEW folderze z patchem Konami 1.3 jest katalog crack, przez niektóre antywirusy(avas,norton)wykrywany jest jako Virus, ALE TO NIE JEST VIRUS!!(jest to crack na którym sam gram)Jest to ten sam crack który był w ver.1.2
Dla osób mających problem z aktualizacją w grze(settings/download) załączam także plik który należny wkleić na dysk c:/Documents and Settings...wind xp, a ProgramData/Konami/Pes2010/download.. w win vista
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
Spolszczenie dopasowane do New Patch by Karwatinho !!!!!Wersja z modyfikowanymi sponsorami od KONAMI
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEWersja z sponsorami by Master_Rafael & DiamondBack
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
Instalacja: Jest prosta jak "budowa cepa"...ponieważ musicie kliknąć tylko w jeden plik, aby patcha zainstalować(ew. wyznaczyć miejsce gdzie zainstalowaliście pesa).
Wersja z Przyśpiewkami,dźwiękami i muzyką by karwatinho
Waga dodatku: 1,53 gb
Link Part1:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIELink Part2:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIELink Part3:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIELink Part5:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE Link Part7:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIELink Part8:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIELink Part9:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIELUBLink Part1:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIELink Part2:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIELink Part3:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIELink Part4:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIELink Part5:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIELink Part6:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIELink Part7:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIELink Part8:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIELink Part9:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
Podziękowania dla "kaspi" za uploady partów gdyż moje łącze nie pozwala na takie uploady(1mb).
Dzięki ziom!!
UPDATE 1.4
Waga dodatku: 83,6 Mb
4 Polskie zespoły (Lechia Gdańsk,Polonia Bytom,Korona Kielce i Polonia Warszawa).
Przyspiewki dla tych zespołów.
Aktualne składy i taktyki.
Koszulki i Herby tych zespołów.
Nowe Menu.
Nowy Ballpack by kamilczesio4.
ponad 40 nowych Twarzy.
Nowe Ikonki Formy.
Poprawki (składy i transfery)
Uwaga!!!
Dzięki Update można grać na nowej łatce Konami 1.3...także online.Instalacja: proszę wyznaczyć miejsce gdzie zainstalowaliście pesa(np.: C:/ Program files/KONAMI/PES2010).
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
UPDATE 1.8
Waga dodatku: 203 mb Aktualne składy i transfery do dnia wydania update.
Nowy bootpack autorstwa Jcharles.
Nowy Ballpack mojego autorstwa.
Ponad 300 nowych twarzy.(brak wolnych slotów!!)
Mnóstwo twarzy polaków(dzięki panowie z EP)
NOWE INTRA!!
Nowy bandy.
Nowe drużyny Leeds Utd i Southampton.
Nowy scoreboard.
Spolszczenie dopasowane do Patcha(usunąć z dt05_e.img plik unnamed_1)
Kitserver działający pod wersję pesa 1.3
Uwaga!!!
Dzięki Update można grać na nowej łatce Konami 1.3...także online.Instalacja: proszę wyznaczyć miejsce gdzie zainstalowaliście pesa(np.: C:/ Program files/KONAMI/PES2010).Link Part1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Link Part2:
łatka naprawiająca błąd Manchester United
Instalacja:
Wkleić i zastąpić plik w:
C:\Documents and Settings\...nazwa użytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save[/u]
Pytania i odpowiedzi:
1. Po zainstalowaniu patcha zaczęła mi gra chodzić wolniej i zaczęło się ścinać.
Odp.: wejdź do folderu kitserver i uruchom plik "config.exe", a następnie w miejscu gdzie pisze "CUSTOM LOD" odznacz haczyki przy: "PLAYERS (gameplay)", "PLAYERS (Replay)", "PLAYERS (Enterance Scene)", "PLAYERS Cut-scenes, Highlights, etc.)", "REFEREES (Gameplay)", "REFEREES (Replay)"; można także eksperymentować z suwakami, przesuwanie w lewo zwiększa wydajność, a w prawo zwiększa jakość; każdy z nas ma inny komputer więc ustawienia są rzeczą indywidualną.
2. Po zainstalowaniu nie działają mi nazwy drużyn, stroje, nowe twarze, ale działają herby, menu itp.
Odp.:Powodem jest złe przeniesienie pliku "PES2010_EDIT.bin" który powinien zostać przeniesiony tutaj "X:\Moje Dokumenty\nazwa użytkownika\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save" lub nie przeniesienie go wcale.
UWAGA!!! Jeśli instalujesz DLC od KONAMI ręcznie wskazane jest najpierw uruchomienie gry w celu uaktualnienia pliku "PES2010_EDIT.bin". Dopiero po tym należy skopiować plik "PES2010_EDIT.bin" do folderu "save".
3. Czy pojawi się update??
Odp.: Jeżeli zajdzie taka potrzeba(zmiana składów,dodatkowe drużyny,jakieś problemy) tak będe robił update, ale zaznaczam że nie będa to duże pliki.
4. Czy ten Patch jest update poprzedniego??
Odp.: Nie, jest to zupełnie inny dodatek zrobiony na bazie poprzedniego.
5. Mam wersje PESA 1.0 lub 1.1 czy ten patch będzie działał?
Odp.: Niestety nie, gdyż plik save_edit był tworzony po aktualizacji Pesa do wersji 1.2 i po ściągnięciu łatki Konami
6. Nie działa mi Master Lig , ani Become a Legend(Tryb Kariery i Zostań Legendą).
Odp.: W katalogu "kitserver/docs/switch" jest 5 plików."BAL,ML,ML2,online,standard".Aby grać w Master Lig uruchamiamy ML,ale by grać w Zostań Legendą uruchamiamy BAL itd.Plik uruchamiamy tylko raz do momentu stworzenia save.
Po każdym uruchomieniu któregoś z plików znikną nam zespoły Championship, a więc żeby grać w meczach tow. trzeba uruchomić "standard".Niestety poprzednie save które mieliście przed wgraniem patcha, nie będą działać, więc zalecane jest stworzenie nowego save.Uruchamiając któryś z plików nic się nie pojawi(żaden komunikat) ani nic się nie stanie!!
7. Podczas replay(po golu czy faulu) zamiast zielonej murawy mam czarne tło, jak to naprawić?
Odp.: W katalogu kitserve/pesedit/img jest folder dt07.img, proszę o usunięcie pliku unnamed_39, a błędu więcej nie zobaczysz