Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1
Kamil8605:
Ok już wszystko działa:P
Dzięki Kolego:)
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEELo ziomki;)
mam już patche 1.9 2.0 2.1. I narazie ich nie instalowałem bo przy wczesniejszym instalowaniu wyrzucało mnie do win. Narazie mam zainstalowanego samego psa, z wrzuconym spolszczeniem. Moze ktos powiedziec co zrobic zeby dzialala z tymi patchami. Oczywiscie wiem ze trzeba je instalowac po kolei;)
--- Koniec cytatu ---
co "dzialala"?
zenox:
jak nnie mam oryginalnego pesa to musze instalowac te dlc i konami 1.05 czy nie musze ??
Katalończyk18:
Musisz włączyć switcha.
Sanktis90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPaczka dodatków do PESa które polecam :) do tego dodam wieczorem linki do menu, scoreboarda.
Liga Coca-Cola do patcha 2.1
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Liga hiszpańska do patcha 2.1
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spolszczenie by Master_Rafael (aby działało z patchem 2.1 wywalić z dt05_e pliki: unnamed 97,98,99)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twarze trenerów (podczas meczu):
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Twarze trenerów (w ML):
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przyśpiewki dla polskich klubów (trzeba samemu je dopasować):
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przyśpiewki by tommsen dla zagranicznych klubów i reprezentacji (zgodne z patchem 2.1 i dodatkiem coca-cola)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--- Koniec cytatu ---
es_sabbi powiedz mi czy ten link co dałeś do przyśpiewek to czy to są do prawie wszystkich klubów?? i najnowsze??czy co??odp
Nawigacja
[#] Następna strona