Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1
Sanktis90:
I tak w ogóle jak wszedłem na ten link z tymi przyśpiewkami to spadłem z krzesła..... i za głowe się chyciłem zajebiście smacznie wyglądaja z tego co wyczytałem to prawie do wszystkich klubów masakra miodzio ale jest 1 MINUS:( To że tak dużo zajmują i jak za nim bym ściągnoł te wszystkie potrzebne party to z ponad tydzień nie moje :( Szkoda szkoda tylko pomarzyć :D
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI tak w ogóle jak wszedłem na ten link z tymi przyśpiewkami to spadłem z krzesła..... i za głowe się chyciłem zajebiście smacznie wyglądaja z tego co wyczytałem to prawie do wszystkich klubów masakra miodzio ale jest 1 MINUS:( To że tak dużo zajmują i jak za nim bym ściągnoł te wszystkie potrzebne party to z ponad tydzień nie moje :( Szkoda szkoda tylko pomarzyć :D
--- Koniec cytatu ---
hehe czemu?? w 1 dzień to ściągnąłem :) co 15 min można ściągać od nowa na rapidzie, a ściąga się to z 30-40min bo maksymalnie idzie z prędkością 2mb/s :/
lukasz9595:
Też macie z tym patchem zamiast Primera Division to 2 Bundeslige?
suchar:
proszę o pomoc!!!
wiec chodzi o to ze gdy gram w finale np. pucharu ligi i mecz się zakończy i ma się odbyć dekoracja to wyrzuca mnie do windy....
jakieś sugestie??
eloelomno:
nie wiem czy ktos zauwazyl ale jak gra sie BAL to newcastle jest we francuskiej, valenncies (czy jakos tak) we wloskiej, udinese w bundeslidze a za całą la liga jest 2 bundesliga........ mozna jakos to naprawic??
Nawigacja
[#] Następna strona