Czy poproszenie o wrzut ostatniej części patcha w całości to jest zadawanie głupich, zbędnych pytań? Co za idiotyczna interpretacja, gratuluję.
Ma chlopak racje lepiej sciagac wszystko odrazu niz sie bawic po jedynczo jeszcze jak ktos niema premium na hotfile to trzeba po pobraniu 1 pliku czekac ;/ zwalone to jest!!
to sobie na przemian pobieraj są 3 serwery...
Niech ktoś napisze co zrobić by z kariery nie wywalało. ja jak wczytuje to mi zawsze wywala do wina bo jest jakiś błąd. Proszę wrzućcie jakąś łatke czy coś
Zbadajcie w tym nowym patchu 2.3 te loga na koszulkach w trybie Champions League,są piłki CL,czy loga lig?Nie wiem czy tylko ja mam ten błąd? W co wątpię z resztą.Lubię mieć wszystko elegancko.A jak dalej jest ten błąd to ciekawe po co ten gościu robił specjalnie stroje CL w kitserwerze skoro i tak nie działają w trybie Champions League.Bo jak wszyscy mają zwalone to napiszę na pesedit.com,aby naprawił ten błąd.
kurde nie wiem klikam to ml i dalej mnie wywala, opisz to jakoś dokładniej bo nie kminie ;/
witam czemu po wgraniu patcha gdy wchodze w manager i wpisauje pes edit patch exe i na dole setting exe robie altach i przy game exe wyskuje mi wrong file pes edit patch