odpowie mi ktoś??
Poszukuje pliku settings do tego patcha,bo mój komputer mieści się w medium i chcę grać na "fifowskim" sterowaniu.
plik setting.exe to plik gry a nie od patcha i jeśli go nie masz to tylko reinstalka całej gry Ci może pomóc ;] ewentualnie poproś kogoś aby Ci podesłał sam plik, może zadziała ale gwarancji nie daje
Już to próbowałem wcześniej,teraz usunąłem tamten 1.9 i zainstalowałem 2.3, sprawa się powtarza, nie mam pojęcia co źle robie.
Instaluje patch, naciskam na ten cały switch--> default, potem włączam pesa, daje na exibition i w momencie gdy naciskam kick-off(o ile zdążam) wyskakuje mi "Program pro evolution soccer 10 przestał działać" i tak za każdym razem. Ma ktoś jakiś pomysł??
Ja mam Win 7 64-bitową i zero problemów o jakich mówisz ;] nie wiem co może być przyczyną a źródeł może być wiele np.
- wyłącz kitserver i odpal gre czy sama bez patchy chodzi poprawnie,
- może brakuje Ci biblioteki dll do directaX i przez to nie działa kitserver i wywala Cię z gry,
- może źle zainstalowałeś patcha
Ludzie taka uwaga do was... patch 2.3 na systemie WinXP, WinVista, Win7 chodzi w 100% dobrze. Wasze błędy polegają na niewłaściwym instalowaniu patcha, a czemu??
- Patch instalujcie zawsze na czystą grę, wywalcie wszystkie inne kitservery.
- Po zainstalowaniu patcha ja jeszcze wchodzę w kitserver i sprawdzam czy jest włączony oraz daje tam "install" mimo, że podczas instalki to robi, to ja robię to raz jeszcze,
- Może nie działać wam kitserver bo nie macie poprawnej biblioteki dll directaX (ale wtedy pojawia się komunikat, że brakuje takiego pliku)
- W każdym windowsie najlepiej wszystko instalować tak, że... prawy przycisk mychy na instalce pes edit 2.3 i dajesz "Uruchom jako administrator"
- Kolejna uwaga, która sam zaobserwowałem... nie zawsze to się sprawdza ale warto grę instalować na dysku innym niż dysk C (ten na którym w 99% macie system windows) - to się wiąże z ograniczeniami, ochroną katalogów przed zmianą itd.
- Najpierw odpalcie grę z patchem (bez switcha) i włącznie dowolny mecz towarzyski aby sprawdzić czy gra jest OK, a dopiero potem dorzucajcie własne dodatki
To tyle z moich złotych myśli