siemka, gram teraz na czystej wersji pes 2010. chcialbym sobie pobrac pesedit patch. i tu moje pytanie: czy musze pobierac wszystkie wersje gry od 1.0 czy np tylko ostatnie 2.4 czy jak. prosze o odp bo to dopiero moj drugi patch do tej gry
Zainstaluj Konami Patch 1.3 potem sciagnij DLC 1.06 a nastepnie zainstaluj PATCHA :2.3 + 2.4
hehe pasowało by żeby wrócili xD no i jak by ktoś mógł to niech poda link do dlc 1.6
no wiec pobralem wszystkie party 2.3 i 2.4 pozatym patch 1.3 + dlc oraz patch 1.6 od konamino i teraz co i w jakiej kolejnosci mam instalowac ?? niech ktos napisze w punktach. dzieki za pomoc panowie.
Na pewno nie będzie fixa z tym że Newcastle trafi do Premiership bo to nie ma sensu w trakcie sezonu. To będzie miało miejsce dopiero w nowym PESie
nie koniecznie dla pes 2009 można było ściągnąć patche gdzie były stroje i inne dodatki na sezon 09/10 to jest tylko kwestia czasu a nowy pes jest ukończony narazie w 30%
a to zawsze tak było że dodatki można ściągać ale nikt Ci teraz nie będzie robił lig na sezon 10/11 a Newcastle jest już przecież dostępne normalnie w patchu PES.Edit bazowym -> patrz liga angielska i ostatni team
weź switcha default i bedziesz miał normalnie tak jak kolega mówi. Ostatni team w premier league
dzięki ale jak już to "miała" tak na przyszłość bo wiem że raczej tutaj na forum kobiet za często nie widujecie
to ja Panią przepraszam tak jak kolega wyżej mówił wystarczy switcha na default przełączyć i Newcastle będzie w lidze angielskiej Program to zmiany teamów w ligach to LeagueEditor jednak każde użycie switcha powoduje swego rodzaju fuck-up i wszystko co zmienisz wróci do stanu orginalnego
no jak nie ma fajnych butów to nie warto grać :D:D:Dale fakt te updaty cotygodniowe wkurzają
no na szarym końcu były te najzwyklejsze czarne buty na ich miejsce można by było sobie wgrać inne.
mógłbyś coś więcej na ten temat powiedzieć? co, jak i gdzie wgrać te buty? pierwszy raz o takim czymś słyszę.