Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1
przemek_psg:
A no to teraz to już wszystko jasne:) dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak.
po zainstalowaniu tego patcha gdy chce się zalogowac online to wyskakuje komunikat że nieprawidłowe dane gracza wie ktoś o co chodzi i jak to naprawić???
--- Koniec cytatu ---
użyj switcha :)
P.S. Panowie gra ktoś na tym patchu online?? Bo u mnie się nie da :/ loguje mnie na serwer, zaczynamy mecz i po paru sekundach rozłącza nas z "przyczyn nieokreślonych" - jak wyłącze patch jest ok :/ a szkoda bo miałbym chociaż inny wygląd PESa - banery, scoreboardy itd :/
MaTX:
U was też mieszają się sloty po Master League. Np. Other jest w slocie Eredevisie nie ma extra team itp.
TheRudy95:
Chciałbym żeby ktoś wytłumaczył mi wszystko od początku co mam zrobić bo od wersji 1,9 nie dziala mi PES. Na wcześniejszych wersjach patcha działał bez zarzutu. A więc tak, mam pirata instaluje ProEvo i wgrywam cracka 1.3 i teraz chciałbym zapytać co dalej czy mam sciagac aktualizacje w download w grze czy zainstalowac jaks inna łatkę od KONAMI?? czy od razu instalować Patcha 1.9 prosiłbym o szybką odpowiedź jak coś to na gg:10780852. :)
dzięki z góry ;)
frogas12:
a ma to osbne exe???bo tak to online bym wchodzil prze pes.exe a na patch u bym gral na exe od patcgha??
Nawigacja
[#] Następna strona