Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit Patch 4.0 + 4.0.1 (Fix) + 4.1

<< < (19/359) > >>

Damcio19CK:
Panowie jak wgrywam sobie do tego patch murawy mianowicie Camp Nou od 1980, Santiago Bernabeu, snieg patch i wlasnie niewiem czy to jest wina mojej kombinacji poniewaz gdy zaczynam grac ML to jest wszystko ok ale jak chce odtworzyc save to mi wyskakuje error runtime cos tam pisze o pes.2010.exe i C++, POMOZCIE

staruch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie jak wgrywam sobie do tego patch murawy mianowicie Camp Nou od 1980, Santiago Bernabeu, snieg patch i wlasnie niewiem czy to jest wina mojej kombinacji poniewaz gdy zaczynam grac ML to jest wszystko ok ale jak chce odtworzyc save to mi wyskakuje error runtime cos tam pisze o pes.2010.exe i C++, POMOZCIE

--- Koniec cytatu ---

A masz zainstalowane wszystkie FIX'y do EP ?

Damcio19CK:
jakby dalo rade to jasnies prosze, ja nie jestem obcykany w patchach poniewaz jedyny na jakim gralem to byl od Tranceshine, sciagnolem wersje 1.9, i 2,0 a potem chcialem dorzucic lepsze murawy i mi sie cos posralo;/

Krzysiek1951:
Żeby grać online trzeba z kitservera pes edit folderu img usunąć folder dt0f.Po zakończeniu gry online,żeby patch działał prawidłowo offline,należy ten folder przywrócić.Myślę że rozumiecie o co chodzi.

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjakby dalo rade to jasnies prosze, ja nie jestem obcykany w patchach poniewaz jedyny na jakim gralem to byl od Tranceshine, sciagnolem wersje 1.9, i 2,0 a potem chcialem dorzucic lepsze murawy i mi sie cos posralo;/

--- Koniec cytatu ---
bo nie użyłeś switcha i nawet nie pytaj co to jest, poszukaj sobie - w każdym wątku przy każdym patchu co strona to 2 lub 3 osoby o to pytają

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej