Patch działa idealnie bez żadnych problemów wszystko chodzi wystarczy tylko dobrze zainstalować to nie jest ciężka robotapozdrawiam
dokladnie tak czytajcie ze zrozumieniem instrukcje i bedzie ok i nie bedzie 59 stron zazalen, rozpaczy i placzu
eloo..wie ktos czemu admini pesedita wyrzucili z zakladek?? (z tych pierwszych, glownych tematow, pisanych gruba czcionka):/ :/ :/
są jakieś informacje na temat wersji 3.3?
napisalem wczoraj na forum pesedit czy 3.3 bedzie wersja all in one i tak, bedzie to wersja all in one teraz napisalem kiedy zamierzaja ja wydac
przyda sie switch eredivisie - bundesliga i sklady ms 2010pozatym troche standardowo buty, twarze, pare kitsow :pnie wiem czy pobierac bo mam w ml dream team w olympique lyon
to 3.3 z waszych linków można pobierać na przemian?/?jak juz coś wstawiajcie to dajcie jakieś info...
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 18:58:32 wysłane przez Matip125' »
Stawiam ze masz cos ze wzrokiem Zobacz co pisze pod linkami i zobacz kiedy byl watek edytowany zebys nie mowil ze dopiero dopisalem ;]
napisze tylko że mistrzowska czcionka ...........no i sposób wyrażania swoich mysli na forum dotyczy chyba tez adminów bo ja np. noszę okulary..