ej jak rozpakowywuje ten patch 3.3 to pisze ze jest plik uszkodzony part 6
Mam pytanie? Jak zmienić ustawienia składów bo większość jest nie w moim guście. W innych patchach nie miałem problemu oraz w oryginalnej wersji także, a po zainstalowaniu patcha 3.3 moje zmiany w składach nie zapisują się. Pytanie moje jest także takie czy patch 3.3 zawiera np stroje Manchesteru na sezon 10/11 ze zmienionym sponsorem itp? Bo mam np nowe stroje Chelsea i Liverpool ale Manchesteru lub realu są stare a przeczytałem i wywnioskowałem że niektórzy z was je mają... Za pomoc z góry dzięki
witam, zainstalowałem dziś wersje 3.3 na PESa czystego z patchem 1.3 i DLC 1.6gra gdy wyświetla się mecz(trening lub mecz) strasznie wolno chodzina czystym PESie chodziło normalniew menu chodzi płynniezmiany rozdzielczości i detali nic nie zmieniająpróbowałem w kitserverze zmienić szybkość gry - żadnej różnicy nie widzęma ktoś pomysł czego to może być wina??PS. instalowałem spolszczenie dla tego patcha i usunąłem pliki jak było w instrukcji
Czy mógłby ktoś wrzucić cały plik KONAMI z "moich dokumentów" bo mi sformatowali c/ ;/
Nie wiem czy tak jest u wszystkich ale ja mam taki problem że gdy przełączam sobie 2 ligi jakie mają być w Master League to wyskakuje mi Error Odmowa dostępu do ścieżki kitserver/pesedit/img/dt0f.img/unnamed-1974.bin i gdy zaczynam np nową Master League to te ligi się zmieniają, nazwy są poprawne oprócz tego że są dwie drużyny narodowe Austrii , a pozostałe drużyny mają herby drużyn drugoligowych z Niemiec a także ich stroje. W czym tkwi problem? Proszę o odp i z góry dziękuję