Jak wgrać w tyma patchu stadion?
Nie ma w dt06.img żadnego z tych plików a chciałbym usunąć je z jego patcha bo mi się nie podobają.
jak się niepodoba to zmień se patcha a nie bedziesz mowil co Stanek ma robić
nie wiem czy to było bo nie chce mi sie szukac w 37 stronach ale tak:zrobilem wszystko jak nalezy ale chce spolszczyc gre i nie moge. mam spolszczenie od rafael master do pes edit i nie spolszcza wszystkiego nie wiem czemu moze ktos mi podpowie.prosze o pomoc bo nie wiem o co chodzi w grze w niektórych momentach
Ponawiam pytanie.Czy jest jakiś sposób na to, aby gra przy wgranym patchu była bardziej płynna?Może to być sposób zewnętrzny (nie związanych z patchem) lub wewnętrzny (czyli zmiana w ustawieniach patcha).
U mnie ma to charakter występującej raz na mecz pauzy kilkusekundowej, po której to następuje natychmiastowe przyspieszenie.
Czy patch działa bez instalowania DLC , bo tego co zrozumialem to DLC jest do gry online potrzebny ?
musisz mieć DLC 1.7
nie no jesteście niesamowici NIE CZYTACIE POSTÓW - a co tutaj jest: REJESTRACJA lub LOGOWANIE P.S. ale szał transferowy dzisiaj Huntelaar, Robinho, Rosenberg, Borriello, Gudjohnssen ja już nie nadążam zobaczcie sami: REJESTRACJA lub LOGOWANIE