Czekamy na linki mam nadzieje że instrukcja z selektorem nie okaże się trudna dla niektórych...
mam takie dwa pytanka, te pliki to trzeba usunąć przed wgraniem tego update finalnego, czy po wgraniu?czy musze wrzucac twojego of'a do segunda division, czy moge grac na swoim? bo chce miec wszystko, np to ze zilina jest w lmodpowie mi ktoś?
czy musze wrzucac twojego of'a do segunda division, czy moge grac na swoim? bo chce miec wszystko, np to ze zilina jest w lm
Mozna jakos sie pozbyc tych skrotow ktore sa w tym upie np. w karierze jest cos takiego ze JUV, ROM itd. mozna to jakos zrobic zeby byly jednak loga
chelmianinla co by się stało gdybym nie wrzucał tego of;a segunda tyl;ko grał na swoim?
Stanek a co zrobić żeby mieć spolszczenie? A kiedy będzie dostępne do downloadu FINAL UPDATE?
Sciagam ten part 1 co jest na gorze.. aa zobacz czy u ciebie jest to samo z ta lista transferowa.. zrob tak jak ja.. wejdz w nia podczas ML i schodz pilkarz po pilkarzu.. nic nie namieszalem bo mialem przed tem pesedit.com 2010 Patch wersja 4.0.1 i nic sam nie wgrywalem..